Ce documente trebuie să semnezi dacă vrei să te vaccinezi. Cum arată chestionarul de triaj

Ultima actualizare:

    Cei care se vaccinează la centrul din sectorul 6 sunt rugați să completezele documentele pentru imunizare de acasăFoto: Shutterstock
Cei care se vaccinează la centrul din sectorul 6 sunt rugați să completezele documentele pentru imunizare de acasăFoto: Shutterstock

Orice persoană programată la vaccinare este obligată să completeze niște documente înainte să primească serul. Este vorba despre chestioarul de triaj și un formular de exprimare a acordului că a fost informat de cadrul medical referitor la vaccin.

Vaccinul anti Covid-19  nu se administrează fără acordul pacientului! Înainte de fi injectat acesta trebuie să completeze ”forumularul de exprimare a pacientului informat”.

”Subsemantul, declar că am înțeles toate informațiile furnizate de către (numele medicului/asistentului medical), că am prezentat medicului, asistentului medical doar informații adevărate și îmi exprim acordul informat pentru efectuarea actului medical”.

De asemenea, trebuie completat un chestionat triaj de vaccinare, care conține 13 întrebări, printre care: ”Aveți o problemă de sănătate în momentul de față?”, ”Ați avut un episod febril, asemănător cu gripa, în ultimele 14 zile?”, ”Vă știți cu alergii la alimente sau medicamente?”, ”Ați avut vreodată vreo reacție gravă după ce ați fost vaccinat/ă?”,

”Ați fost infectat cu virusul SARS-CoV-2 înainte de vaccinare?”

Formularele pot fi regăsite aici: https://www.primarie6.ro/www2/wp-content/uploads/2021/01/Chestionar-tria..., https://www.primarie6.ro/www2/wp-content/uploads/2021/01/Formular-consim...

Cei care se vaccinează în sectorul 6, rugați să vină cu formularele completate 

Începând din 20 ianuarie, cetățenii se pot vaccina împotriva virusului SARS-CoV-2 și la centrul amenajat de Primăria Sectorului 6, aflat în Calea Plevnei nr. 234 – Clubul Seniorilor “Mihai Eminescu”.

În prima zi, 345 de persoane au primit serul împotriva coronavirusului, iar astăzi, 21 ianuarie, activitatea echipelor medicale continuă.

Primăria Sectorului 6 face un apel către toți cetățenii care vin să se vaccineze la acest centru să țină cont de intervalul orar în care sunt programați și să nu vină mai devreme. În acest fel, pot fi evitate cozile și statul în frig.

Totodată, persoanele care au posibilitatea să descarce formularele necesare vaccinării – chestionarul medical obligatoriu și formularul de consimțământ – sunt rugate să o facă și să se prezinte la ora programării cu documentele completate și semnate.

Citește și: 

5 tone de seringi pentru vaccinarea anti Covid au ajuns în România din Qatar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net