Ce documente trebuie să semnezi dacă vrei să te vaccinezi. Cum arată chestionarul de triaj

documente-acte-vaccinare-acord-propria-raspundere.jpg

Cei care se vaccinează la centrul din sectorul 6 sunt rugați să completezele documentele pentru imunizare de acasă
Cei care se vaccinează la centrul din sectorul 6 sunt rugați să completezele documentele pentru imunizare de acasă
Foto: Shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Orice persoană programată la vaccinare este obligată să completeze niște documente înainte să primească serul. Este vorba despre chestioarul de triaj și un formular de exprimare a acordului că a fost informat de cadrul medical referitor la vaccin.

Vaccinul anti Covid-19  nu se administrează fără acordul pacientului! Înainte de fi injectat acesta trebuie să completeze ”forumularul de exprimare a pacientului informat”.

”Subsemantul, declar că am înțeles toate informațiile furnizate de către (numele medicului/asistentului medical), că am prezentat medicului, asistentului medical doar informații adevărate și îmi exprim acordul informat pentru efectuarea actului medical”.

Ce documente trebuie să semnezi dacă vrei să te vaccinezi. Cum arată chestionarul de triaj

De asemenea, trebuie completat un chestionat triaj de vaccinare, care conține 13 întrebări, printre care: ”Aveți o problemă de sănătate în momentul de față?”, ”Ați avut un episod febril, asemănător cu gripa, în ultimele 14 zile?”, ”Vă știți cu alergii la alimente sau medicamente?”, ”Ați avut vreodată vreo reacție gravă după ce ați fost vaccinat/ă?”,

”Ați fost infectat cu virusul SARS-CoV-2 înainte de vaccinare?”

Formularele pot fi regăsite aici: https://www.primarie6.ro/www2/wp-content/uploads/2021/01/Chestionar-tria..., https://www.primarie6.ro/www2/wp-content/uploads/2021/01/Formular-consim...

Cei care se vaccinează în sectorul 6, rugați să vină cu formularele completate 

Începând din 20 ianuarie, cetățenii se pot vaccina împotriva virusului SARS-CoV-2 și la centrul amenajat de Primăria Sectorului 6, aflat în Calea Plevnei nr. 234 – Clubul Seniorilor “Mihai Eminescu”.

În prima zi, 345 de persoane au primit serul împotriva coronavirusului, iar astăzi, 21 ianuarie, activitatea echipelor medicale continuă.

Primăria Sectorului 6 face un apel către toți cetățenii care vin să se vaccineze la acest centru să țină cont de intervalul orar în care sunt programați și să nu vină mai devreme. În acest fel, pot fi evitate cozile și statul în frig.

Totodată, persoanele care au posibilitatea să descarce formularele necesare vaccinării – chestionarul medical obligatoriu și formularul de consimțământ – sunt rugate să o facă și să se prezinte la ora programării cu documentele completate și semnate.

 

Citește și: 

5 tone de seringi pentru vaccinarea anti Covid au ajuns în România din Qatar

Vaccinare anti Covid-19: ”La sfârşitul primei săptămâni din februarie, vom fi cu stocul la zero”

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5