Ce destin o așteaptă pe fiica Principelui Nicolae

Ultima actualizare:

    Iris Anna s-a născut la data de 9 februarie 2016, mama ei, Nicoleta Cîrjan, spunând că o va creşte singură. Principele Nicolae a fost exclus din Casa Regală pentru că nu şi-a asumat responsabilitatea paternităţiiFoto: Click!/arhiva personală
Iris Anna s-a născut la data de 9 februarie 2016, mama ei, Nicoleta Cîrjan, spunând că o va creşte singură. Principele Nicolae a fost exclus din Casa Regală pentru că nu şi-a asumat responsabilitatea paternităţiiFoto: Click!/arhiva personală

Destinul va fi generos cu fetița Iris Anna, trimisă în această lume de un joc al întâmplării! Numerologii susțin acest lucru și se bazează pe semnificația datei de naștere a acesteia: 9 februarie 2016.

Numărul Destinului  ne dezvăluie personalitatea unui individ  care ne interesează, dar și însușirile sale care îl vor însoți toată viața. De aceea,cunoscând Numărul destinului unei persoane anume vom observa cum va evolua Iris Anna pe parcursul vieții. Destinul acestei fetițe va fi dominat de Numărul 2.

Iris Anna va avea înclinații artistice

Iris Anna, născută sub semnul Numărului  2, va avea un suflet de artist, deoarece Numărul  2 îi conferă înclinații artistice și o natură romantică. Iris va iubi muzica. Este posibil să aibă și ureche muzicală foarte bună. De aceea, nu este exclus ca profesia aleasă să facă parte din acest domeniu. 

Va acționa în mod diplomatic

În viața relațională, Iris Anna va acționa în mod diplomatic, cu tact și discreție și niciodată nu va atrage atenția asupra sa cu ”trâmbițe”. Mai mult, ea va avea puterea să-i tempereze pe cei din anturaj de câte ori aceștia se manifestă în mod zgomotos. Și, totuși, ca o persoană dominată de Numărul 2, Iris are puterea să conducă o acțiune importantă, într-o manieră foarte discretă și, în acest caz, va fi ”persoana  din spatele cortinei”, așa cum susțin numerologii.     

Una dintre calitățile sale va fi răbdarea

În general, va fi o persoană răbdătoare. Rareori  va acționa în pripă și va regreta foarte mult că  s-a grăbit tocmai când nu trebuia. Iris va fi o persoană cooperantă care va aprecia armonia. Ea va gestiona cu succes conflictele din anturajul său datorită capacității de a înțelege  punctele de vedere ale  părților aflate în conflict. De aceea, Iris va fi chemată să medieze anumite conflicte din anturajul său, iar energia  sa va fi  pusă în slujba scopurilor pozitive.  Când  se va antrena emoțional în rezolvarea problemelor celorlalți,  se va lupta cu unele obstacole care apar. De asemenea, când se implica foarte mult din punct de vedere emoțional, ea ar putea să-și piardă o bună parte din energie.

Principele Nicolae şi Nicoleta Cărjan s-au cunoscut în aprilie 2015
Principele Nicolae şi Nicoleta Cărjan s-au cunoscut în aprilie 2015

Iris va prețui prietenia

Va fi o prietenă de încredere, iar pentru ea prietenia va fi ceva sacru și va  înțelege necazurile persoanelor care vor apela la sfatul și la ajutorul său.  Se va remarca, în mod deosebit, atunci când va lucra în echipă cu alte persoane de mare încredere, dar va refuza, deseori, să lucreze singură în proiecte de anvergură. Va fi apreciată de prietene, deoarece  va evita certurile și controversele și va prefera anturajul pașnic. 

Iris trebuie să-și supravegheze defectele

Deseori ea  se va  confrunta cu lipsa da încredereîn propriile forțe și cu timiditatea.  Comodotatea îi va da târcoale uneori, dar și tendința de  a deveni dependentă de anumite persoane  și de unele obiecte. Sub influența persoanelor foarte dragi, Iris poate să nu-și respecte unele promisiuni și să nu acționeze potrivit convingerilor sale.   

Când trebuie să acorde o atenție specială

Să nu-și piardă curajul în împrejurări critice; ea trebuie să ducă la bun sfârșit  toate prioritățile de conjunctură; să evite compania persoanelor care o flatează;;  să nu înoate și să nu navigheze pe cursul apelor adânci; să țină la distanță persoanele care suferă de boli infecțioase, deoarece sistemul său imunitar este  plăpând; să evite furia, deoarece nu este puternică  din punct de vedere fizic, iar furia ”arde” totdeauna energia; Iris trebuie să devină independentă și să nu-și lase prioritățile la mâna altora.  Zi de zi, este bine să-și cultive încrederea în propriile forțe.    

Iris poate avea probleme de sănătate

Deoarece din punct de vedere fizic nu va fi o persoană prea puternică, poate să cadă pradă unor boli.

Iris trebuie să-și protejeze gâtul și pieptul, deoarece se poate îmbolnăvi  cu ușurință de plămâni; să practice un sport sau să desfășoare activități  deconectante în afara căminului;  să nu înoate și să nu navigheze pe cursul apelor adânci; să țină la distanță persoanele care suferă de boli infecțioase, deoarece sistemul său imunitar este plăpând.

Bolile de ficat pot fi cauzate  de pasiunea pentru dulciuri și de obiceiul de a nu respecta orele de masă. Va fi sensibilă la răceli și la viroze. Mai mult, deoarece va fi sensibilă la stres și la încordare,  ea poate avea probleme cu sistemul nervos  și cu inima.    

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net