Ce bomba-sexy avem la Guvern! Cine este Andreea Lambru, noul membru al cabinetului Grindeanu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o luni, în funcția de secretar general adjunct, pe Ioana-Andreea Lambru (31 de ani), membru ALDE. Ea ocupă pentru a doua oară această poziție după ce, la finele anului 2012, îi lua locul la acea vreme lui Dan Mihalache, în guvernul condus de Victor Ponta.

Întrebat la acea vreme care sunt calitățile care au propulsat-o pe tânără în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, la 27 de ani, Dan Mihalache preciza ca Ioana "face un efort organizatoric pe care dumneavoastră, din studiu, nu-l puteți intui".

Andreea Lambru a mai fost director la cabinetul fostului parlamentar Radu Stroe, a fost secretar ajunct la PNL și director comercial la Sucursala de Administrare şi Întreţinere a Fondului Imobiliar a RA-APPS. 

simeon stalpnicul png
  • Andreea Lambru s-a născut la 12 aprilie 1985 și, în 2008, a absolvit studiile Universității Româno-Americană, Facultatea de Economie Generală.
  • În perioada 2006-2007, a fost referent la Administrarea domeniului public şi privat Sector 4, Bucureşti, iar apoi, până în 2009, a fost project manager la Prospero, Bucureşti.
  • Din 2009 până în 2011 a fost director de cabinet al secretarului general al PNL, care la acea vreme era Radu Stroe, iar în mai 2011 a devenit secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal.
  • În 2013, Andreea Lambru a fost numită în Consiliul de Supraveghere al AVAS (Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului), actuala AAAS (Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului).

Numele Ioanei-Andreea Lambru a apărut în anul 2012 și într-un presupus scandal sexual dar acuzele aduse la adresa ei nu au fost confirmate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net