Ce avere deține polițistul Marian Godină

godina_2.jpg

marian godina
Polițistul Marian Godină a câștigat o avere frumușică din vânzarea cărții "Flash-uri din sens opus"
Foto: Facebook

Polițistul Marian Godină a strâns o avere frumușică din vânzarea cărții „Flash-uri din sens opus”. Din banii obținuți, și-a luat casă, mașină și și-a achitat și toate datoriile. Salariul mic nu mai este momentan o problemă.

Auto-Bild precizează că Marian Godină a încasat peste 67.000 de euro din vânzarea cărții care l-a făcut cel mai celebru polițist din țară. suma obținută l-a ajutat să-și cumpere o casă nouă și a trecut de la un Peugeot din 1995, la un Audi din 2008.

godina_1.jpg

marian godina
Cartea "Flash-uri din sens opus" i-a schimbat viața lui Marian Godină
Foto: Facebook

Acum se bucură de o casă la curte, o proprietate ce ar avea suprafața de 480 mp, obținută în urma unei donații. de asemena, anul acesta, Godină a achitat și datoriile de aproape 13.000 de euro și a reușit să și economisească 22.000 de euro. În calitate de polițist, are un salariu lunar care i-a crescut de la 1.500 de lei, la 2.500 de lei, informează sursa citată.

Loading...

Citește și

  • marian godina politist iubita

    Marian Godină este foarte activ pe pagina sa de socializare, însă destul de discret în ceea ce priveşte viaţa personală. Toată lumea se întreabă de ceva vreme dacă poliţistul pamfletar are sau nu iubită. Godină a risipit recent misterul, după ce a postat două fotografii cu o tânără superbă.

  • marian godina

    Marian Godină, polițistul pamfeltar care a cucerit sute de mii de români, a reușit să pună pe jar inima unei persoane care contează pentru el mai mult decât aprecierile de pe Facebook. Nu de multă vreme, Godină s-a afișat alături de o domnișoară din Brașov, studentă în București la Facultatea de Filosofie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1