Ce avea Kovesi pe mână în poza în care apare lângă Dragnea

Victor Ponta a publicat o nouă poză în care Liviu Dragnea apare alături de alte persoane, printre care şi fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Aceasta poartă pe mână un dispozitiv medical care a stârnit curiozitate pe reţelele sociale. Fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop, întrebat la Digi24 cum explică apropierea şefului PSD de cei pe care îi numeşte „statul paralel“, s-a arătat intrigat, mai degrabă, de ce avea Kovesi pe mână.

Fosta şefă DNA a avut mâna ruptă după alegerile prezidenţiale din 2014, fiind necesară o intervenţie chirurgicală. Banda roşie care apare pe mâna fostei şefe a DNA este un dispozitiv medical folosit pentru recuperarea medicală sau pentru prevenirea sau tratarea afecţiunilor musculare sau articulare. Un astfel de dispozitiv se numeşte bandă kinesiologică şi este utilizată mai ales de către sportivi pentru vindecarea ţesuturilor traumatizate, scrie adevarul.ro.

Bandajul elastic este făcut din bumbac cu aderenţă mare la piele şi rezistent la apă. Aplicarea unei astfel de benzi scade durerea, susţine muşchii şi articulaţiile şi intensifică circulaţia sângelui şi a limfei, grăbind vindecarea. Pentru ca efectele să apară, banda trebuie aplicată corect, pe pielea uscată şi curată şi poate fi menţinută timp de câteva zile. Recomandarea este ca această aplicare să fie făcută de medic specializat sau de kinetoterapeut.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1