Ce au pregătit posturile tv în minivacanţa de 1 decembrie. Antena 1 şi Pro TV, aniversări cu program special

Ultima actualizare:

    Din 1 decembrie încep live-urile la SuperStar România la PRO TV
Din 1 decembrie încep live-urile la SuperStar România la PRO TV

Se apropie cu paşi repezi minivacanţa de 1 decembrie şi fiecare televiziune a pregătit mai multe surprize pentru telespectatori. Click! îţi spune cu ce programe şi-au propus cele mai importante televiziuni să ne atragă atenţia.

Televiziunile s-au pregătit pentru liberele de ziua României sau de zilele posturilor Antena 1 şi PRO TV care coincid cu 1 Decembrie.

Antena 1, trei zile speciale

De ziua României, Antena 1 sărbătoreşte 29 de ani cu ediţii speciale ale tuturor emisiunilor. În stilul „Neatza”, Răzvan, Dani, Ramona, Ristei, Oprişan, Bianca, Nicolai Tand, Vlăduţ, Cătălin Rizea, Cuza, Diana Munteanu şi simpatica Ilona, toţi vor fi prezenţi la aniversarea Antena 1, într-o ediţie specială de sărbătoare. 


    Neatza cu Răzvan și Dani va avea ediții speciale pe 29, 30 noiembrie și 1 decembrie
Neatza cu Răzvan și Dani va avea ediții speciale pe 29, 30 noiembrie și 1 decembrie

Pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, de la ora 16.00, la Antena 1 e „roast” de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare. Pe 29 noiembrie, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor spune: „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, iar lor li se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la „roast” chiar emisiunile staţiei. Reality show-ul matrimonial „Mireasă” se alătură şi el petrecerii, începând cu ora 14.00. Vor fi şi 3 ediţii speciale de Chefi la cuţite. 

La PRO TV, primul live SuperStar

Postul are câteva programe speciale pe 1 decembrie: de la 10.45 se va difuza filmul „Minunea”. De la 14.00 va începe emisiunea „Zi de bine, România!”, prezentată de Adela Popescu şi Cătălin Măruţă. Va fi o ediţie specială a emisiunilor „Vorbeşte lumea” şi „La Măruţă”, iar de la ora 18.00 Cabral va avea ediţie specială „Ce spun românii”.


    Vor fi ediții seciale ale unor emisiuni atât pe TVR 1, cât și pe TVR 2
Vor fi ediții seciale ale unor emisiuni atât pe TVR 1, cât și pe TVR 2

Seara este dedicată muzicii: la 20.00 va începe primul live din „SuperStar”, prezentat de Theo Rose, iar de la ora 23.00 va putea fi văzut filmul „A fost odată la... Hollywood”.

De 1 Decembrie, la TVR 1

De Ziua Naţională a tuturor românilor, TVR 1 va aduce sărbătoarea în casele noastre prin transmisiuni directe, programe în premieră, ediţii speciale ale Ştirilor TVR şi ale emisiunilor îndrăgite de telespectatori. Ceremonia de la Arcul de Triumf va fi transmisă în direct. Ştirile TVR continuă şi în acest an campania #EUSUNTROMÂNIA, prin care dă voce visurilor, dorinţelor, planurilor, ambiţiilor noastre, pentru ca fiecare român să poată spune cu mândrie şi respect „Eu sunt România”. De la ora 15.50, în direct la TVR 1 şi TVRi, mari artişti ai folclorului nostru îşi dau mâna în concertul „Noi suntem români!”.

TVR 2, programe pentru întreaga familie 

De 1 Decembrie, „Câştigă România!” a pregătit, de la ora 20.00, o ediţie specială alături trei personalităţi ale micului ecran: interpreta Mirabela Dauer, omul de televiziune Carmen Movileanu şi compozitorul Horia Moculescu.


    Vor fi ediții seciale ale unor emisiuni atât pe TVR 1, cât și pe TVR 2
Vor fi ediții seciale ale unor emisiuni atât pe TVR 1, cât și pe TVR 2

În premieră la un canal de televiziune românesc, TVR 2 va difuza, de la ora 13.35, „România neîmblânzită”, (România, 2018).

La Prima TV, ediţii speciale

Mai multe emisiuni îndrăgite au pregătit programe speciale: Focus - ora 11.00, o ediţie prezentată de Livia Graur şi dedicată Paradei de ziua naţională, „Hai cu fetele” - ora 15.00, iar de la 16.00 va avea loc o ediţie specială „Exclusiv VIP”. Vedetele populare fac show. De la ora 20.00 se va difuza o ediţie specială Florin Călinescu Show.

Kanal D 

Veţi vedea pe 1 decembrie o ediţie aniversară “Neam Unit” – o serie de reportaje emoţionante, cu oameni de poveste, de 1 decembrie. Şi Ştirile Kanal D îmbracă straie de sărbătoare de 1 Decembrie, iar telespectatorii vor simţi emoţia unei asemenea zile speciale. „Teo Show” şi  „Bravo, ai stil! Celebrities” au pregătit, de asemenea, surprize.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net