Ce au făcut câștigătorii la loto cu banii

Ultima actualizare:

    Poveștile extraordinare ale câștigătorilor la lotoSURSĂ FOTO: zeceintop.ro
Poveștile extraordinare ale câștigătorilor la lotoSURSĂ FOTO: zeceintop.ro

Te-ai întrebat vreodată ce au facut câștigătorii la loto cu banii pe care i-au luat din marele premiu? Ei bine, cei mai mulți par să fie urmăriți de un blestem.

Fie că vorbim despre ce au făcut câștigătorii la loto cu banii în România sau în străinătate, toți par să fie urmăriți de un blestem care nu îi lasă să aibă succes în investițiile făcute.

Se spune că banii sunt ochiul dracului, iar ceea ce au făcut câștigătorii la loto cu banii confirmă în mare măsură această vorbă mare. Am selectat câteva dintre poveștile câștigătorilor la loto și vi le împărtășim și vouă.

Ce au făcut câștigătorii la loto cu banii - Iulian Costandachi din Galați

Povestea unui pompier din Galați este printre cele mai fericite. El, față de ce au făcut ceilalți câștigători la loto cu banii, a reușit să facă o investiție care dacă nu a fost de succes, cel puțin l-a menținut la un nivel de avuție destul de mare.

El a câștigat 12 milioane de euro la 6 din 49 în vara anului 2009. După acest moment el a decis să se retragă în comuna 2 Mai de pe malul mării și să cumpere o pensiune cu care să câștige din turism. A reușit să își mențină afacerea și chiar să mai construiacă o vilă, însă nu poate spune că a dat lovitura în afaceri.

Ce au făcut câștigătorii la loto cu banii - Gheorghe Breaban din Vîlcovu de Jos

Un alt bărbat din Suceava a câștigat 53 de miliarde de lei vechi. El a făcut cam ce au făcut toți câștigătorii la loto cu banii: a cheltuit tot. El a ajuns la sapă de lemn după ce a investit toți banii într-o biserică la el în sat și restul banilor i-a împărțit rudelor.

Înainte să cheltuie tot el a apucat să își facă o casă și să cumpere o mașină de plantat cartofi, plus câteva investiții în afaceri neprofitabile.

Ce au făcut câștigătorii la loto cu banii - Dan din Suceava

Un alt câștigător a fost Dan, în vârstă de doar 17 ani, din Suceava. El a câștigat în 2003 1,3 milioane de dolari, iar în anul 2013 nu mai avea absolut nimic din acel premiu.

După ce a încasat marele premiu, el a dat fiecăruia dintre cei cinci frați ai săi câte 3 miliarde de lei vechi și a mai făcut câteva donații bisericii din sat și oamenilor sărmani.

După actele de caritate a rămas cu 15 miliarde vechi din care a cumpărat 3 apartamente în Fălticeni, Iași și București și a început o serie de afaceri în timișoara: o firmă de transport și o fermă care din păcate nu au fost profitabile.

El și-a mai cumpărat și 4 mașini de lux și a făcuto serie de excursii prin Europa, după care a rămas fără un sfanț.

Ce au făcut câștigătorii la loto cu banii - gunoierul din Marea Britanie

Dacă vă întrebați ce au făcut câștigătorii la loto cu banii în alte țări, ei bine ei au avut la fel de mult ghinion ca cei autohtoni. Un gunoier din Marea Britanie a câștigat 11,2 milioane de euro și i-a cheltuit pe absolut toți.

Cea mai mare parte a premiului s-a dus pe prostituate, droguri și mașini de lux cât mai multe. Și mai interesant este că a cheltuit toți banii și a ajuns mai sărac decât era la început. El s-a întors la foștii angajatori de la compania de strângere a gunoaielor pentru a se angaja.

Ce au făcut câștigătorii la loto cu banii - Preotul sinucigaș

O altă poveste dramatică este a unui preot tot din Marea Britanie care a câștigat nu mai puțin de 31 de milioane de dolari în 1997 și și-a cumpărat de ei o fermă, șase case și câteva mașini.

Preotul Billy Bob Harrell a și făcut multe donații din premiul uriaș câștigat însă viața lui nu a luat o întorsătură prea fericită. A divorțat de soția sa și apoi a căzut într-o depresie și s-a sinucis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net