Ce ai voie şi ce nu ai voie să faci la UNTOLD 2018

Ultima actualizare:

    Scena principală de la UNTOLD e amenajată în interiorul Cluj ArenaFoto: Facebook UNTOLD
Scena principală de la UNTOLD e amenajată în interiorul Cluj ArenaFoto: Facebook UNTOLD

Timp de patru zile, Clujul va găzdui cel mai iubit festival de muzică din România. UNTOLD începe astăzi, 2 august, iar petrecăreţii vor dansa pe ritmurile pieselor celor de la The Chainsmokers, Afrojack , Diplo şi mulţi alţii. Uite ce ai voie şi ce nu ai voie să faci la UNTOLD 2018.

Tineri dornici de distracţie trebuie să ştie că au şi un set de reguli de respectat la cel mai aşteptat festival de muzică din România.

Ce ai voie şi ce nu ai voie să faci la UNTOLD 2018. Te poţi distra până la răsărit alături de prieteni şi artiştii tăi preferaţi, dar trebuie să ţii cont şi de restricţiile impuse de organizatori.


    Organizatorii au amplasat nouă scene în zona cuprinsă între Parcul Central și Sala PolivalentăFoto: Facebook UNTOLD
Organizatorii au amplasat nouă scene în zona cuprinsă între Parcul Central și Sala PolivalentăFoto: Facebook UNTOLD

Festivalul găzduit de Cluj-Napoca are loc în perioada 2-5 august, iar organizatorii au amplasat nouă scene în zona cuprinsă între Parcul Central și Sala Polivalentă.

Scena principală e amenajată în interiorul Cluj Arena, principalul stadion de fotbal din oraş. Aproape 250 de artişti străini şi români vor urca pe scenă şi-i amintim pe Armin Van Buuren, Jason Derulo, Steve Aoki, Tiesto, Fedde le Grand, Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Kygo, The Prodigy şi mulţi alţii. Lista completă a artiștilor care vor veni la UNTOLD o găsiți AICI.


    Cu brăţara de festival se asigură şi accesul şi plata în perimetrul evenimentuluiFoto: Facebook UNTOLD
Cu brăţara de festival se asigură şi accesul şi plata în perimetrul evenimentuluiFoto: Facebook UNTOLD
  • Intrarea și ieșirea din festival se va face doar prin zonele special amenajate.
  • La intrarea în spațiul Festivalului și după validarea biletului sau abonamentuui Participanții vor primi la standurile de check-in brățări colorate, în funcție de tipul biletului și abonamentului.
  • Vizitatorii au obligația de a purta brățările, pe durata de valabilitate a acestora, la încheietura mâinii sau, în cazuri excepționale și bine justificate, în alt loc vizibil, cu condiția ca brățara să nu poată fi scoasă fără a fi deteriorată.
  • Doar o brățară în stare bună asigură Participantului dreptul de a intra in zonele Festivalului. Păstrarea în starea bună a brățării este responsabilitatea exclusivă a Participantului.
  • Fiecare participant are obligația de a verifica după acces, în momentul primirii brațării, faptul că brățara a fost montată corespunzător și să sesizeze orice nereguli. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.
  • În cazul pierderii, deteriorării de orice fel al brățării Participantul este obligat să-și cumpere un bilet nou pe ziua respectivă sau să părăsească zona de festival.
  • Accesul în zona de concerte UNTOLD se face prin Parcul Central, dinspre clădirea Operei Maghiare Cluj-Napoca. Există o zonă de acces general și o zonă de acces VIP, dar și șase puncte pentru ieșire.
  • Pentru a intra în zona de concerte este nevoie să faci check-in online. După efectuarea check-in-ului, biletele sau abonamentele vor fi preschimbate în brățări de acces la punctele marcate cu sigla Check-in ONLINE. În aceată etapă ai nevoie de un act de identitate.
  • Cu brăţara de festival se asigură şi accesul şi plata în perimetrul evenimentului.
  • Tinerii care au sub 18 ani vor prezenta și documentul care atestă acordul părinților. Adolescenții sub 14 ani pot intra doar împreună cu cel puțin un părinte, în baza biletului valid și a certificatului de naștere. Copiii sub 7 ani au acces gratuit, însă însoțiți de părinți.

Check-in online la UNTOLD 2018

În 2018 toți participanţii la festival au posibilitatea să parcurgă în avans, online, o parte a procesului de check-in, câștigând astfel timp la intrare. Fanii festivalului pot accesa aplicația Untold sau site-ul untold.com și se pot înregistra cu o adresa de email pentru completarea procesului de check-in.


    Tineri dornici de distracţie trebuie să ştie că au şi un set de reguli de respectat la UNTOLDFoto: Facebook UNTOLD
Tineri dornici de distracţie trebuie să ştie că au şi un set de reguli de respectat la UNTOLDFoto: Facebook UNTOLD

Participanţii trebuie să completeze cu atenție datele solicitate în formular, apoi să urmeze pașii și să efectueze procesul de check-in. Aceștia vor putea efectua check-in și pentru colegii lor, dacă pe respectiva adresă de email au fost cumpărate mai multe abonamente de festival. Este important de reținut faptul că doar persoana înregistrată în formularul de check-in va putea să primească brățara de festival în baza abonamentului. Procesul de check-in va salva participanților la festival timp important și le va oferi acces la funcția de alimentare online cu bani a brățărilor de festival. Suma încărcată de fiecare participant pe brățară va deveni activă în momentul în care aceștia o vor primi de la corturile de check-in, în urma prezentării biletului de acces.

Cum plăteşti la UNTOLD 2018

Pe lângă muzică bună, ai parte şi de food court, standuri cu băuturi, un tattoo point, dar şi stand-uri cu tricouri şi alte accesorii. Cum plăteşti? Cu brăţara de festival se asigură şi accesul şi plata în perimetrul evenimentului. Pentru toate produsele pe care vrei să le achiziționezi pe durata festivalului nu poți plăti cu bani gheață, ci cu bani încărcați din contul tău bancar pe brățara de festival sau de la numeroasele puncte fizice de încărcare din zonele de concert.

Obiecte interzise la UNTOLD 2018

În perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

Este permis însă accesul cu poșetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm) medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia și cu maxim o doză zilnică. Pentru întreaga listă de obiecte permise și interzise în perimetrul festivalului, participanții pot consulta regulamentul de pe site-ul www.untold.com.

Spital SMURD şi peste 1.800 de forţe de ordine

Peste 1.800 de jandarmi, polițiști, pompieri și medici vor fi în misiune, în cele patru zile și patru nopți de festival. În plus, peste 700 de agenți de securitate de la firme private vor veghea în mulţime. În perimetrul festivalului vor fi amplasate și un spital de campanie SMURD și patru puncte de prim ajutor. În cele patru zile de UNTOLD sunt aşteptaţi să vină la Cluj peste 300.000 de turişti.

În 2017, peste 330.000 de petrecăreţi s-au distrat la UNTOLD

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net