Caz șocant în Neamț. Milionar în euro, judecat pentru că şi-a violat fiica de 13 ani. Copila a rămas însărcinată

violata.jpg

fata violata de tata
Tatăl și-a abuzat fiica vitregă
foto: arhivă Click!
Citeste tot despre: 

Iulian Şerban, un bărbat în vârstă de 38 de ani din județul Neamț, a fost arestat recent, fiind acuzat de violuri repetate ale propriei fiice, în vârstă de 13 de ani, pe care a lăsat-o însărcinată.

Până să fie identificat autorul, în cercul de suspecţi bănuţi că au violat minora au făcut parte fraţii ei vitregi, un unchi şi alte câteva persoane. Faptele descoperite de procurori sunt oripilante, scrie Adevarul.ro.

Procurorii din Neamţ au finalizat urmărirea penală demarată după ce o o minoră de 13 ani şi jumătate, la data faptei, a rămas însărcinată şi l-au trimis în judecată pe autor, Iulian Şerban, de 38 de ani, nimeni altul decât tatăl victimei. Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Roman, care va da o primă soluţie în acest caz de viol, acuzatul domiciliind într-o comună din apropierea oraşului menţionat. 

Minora provine dintr-o familie cu 10 copii

Cercetările în această speţă au început acum trei ani şi a fost necesară o colaborare între poliţiştii din Neamţ şi carabinierii italieni, pentru a se stabili cine este făptaşul, proba de netăgăduit fiind un test genetic. Ancheta a fost îngreunată şi de faptul că minora, care provine dintr-o familie cu zece copii, unii fiind ai mamei dintr-o relaţie de concubinaj anterioară căsătoriei, a dat declaraţii contradictorii, susţinând că relaţii intime a avut cu fraţii vitregi mai mari şi cu alte persoane, iar la un moment dat l-a indicat pe un unchi, frate cu tatăl său, dar testele genetice au infirmat aceste susţineri.
Alt test genetic a confirmat că tatăl fetei era autorul, iar pe 22 iulie 2020, magistraţii de la Judecătoria Roman îl arestau pe Iulian Şerban, sub acuzaţia de viol. Acesta tocmai se întorsese din Italia, unde stătuse fugar, pentru a participa, în localitatea natală, la pomenirea unei rude.
 „Organele de cercetare penală au dispus măsura preventivă a reţinerii unei persoane, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol în formă continuată. La aceeaşi dată, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au sesizat Judecătoria Roman cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a a admis propunerea Parchetului şi a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile“, arătau anchetatorii.

Citește pe adevarul.ro cum a ajuns bărbatul milionar în euro

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1