Cataramă îl face praf pe Cumpănaşu după filmul cu Luiza: «E un impostor!»

luiza-melencu.jpg

Luiza Melencu
Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, în Caracal
Foto: Arhiva personală

Se încing spiritele între doi candidaţi înscrişi în lupta pentru fotoliul de la Cotroceni. Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că filmul despre care Alexandru Cumpănaşu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia, victimă a proxeneţilor, îi aparţine de fapt şi că îl are de o lună. Filmarea a fost făcută la data de 12 octombrie, darfata din imagini nu ar fi Luiza, unchiul Alexandrei Măceşanu fiind acuzat că se foloseşte de caz pentru a atrage voturi.

Viorel Cataramă i-a declarat război deschis lui Alexandru Cumpănaşu după ce acesta din urmă a lansat o ipoteză bombă potrivit căreia Luiza Melencu, dispărută în urmă cu 7 luni, ar fi de fapt în viaţă şi s-ar afla în mâinile unui grup infracţional care se ocupă cu traficul de persoane. 

"Am trimis echipe profesioniste să investigheze în Italia. La un moment dat mi-au trimis acest film că apreciază că sunt mari şanse ca fata să fie Luiza. Am dat filmul spre analiză, am discutat şi cu o televiziune, România Tv, şi am convenit după o analiză cu specialişti că fata nu este Luiza şi nu am dat nimic", a declarat Viorel Cataramă, citat de Mediafax.

colaj_catarama-cumpanasu.jpg

viorel catarama alexandru cumpanasu
Viorel Catramă, acuzaţii la adreasa rivalului în cursa pentru prezidenţiale, Alexandru Cumpănaşu
foto: colaj Click!
 

Afaceristul a explicat că a primit filmul în urmă cu o lună şi că nu a contactat familia Melencu pentru că nu a vrut să dea speranţe până nu avea o confirmare. Cataramă îl acuză astfel pe Cumpănaşu că se foloseşte de acest caz pentru a obţine voturi la alegerile prezidenţiale de duminică. 

Viorel Cataramă: «I-am întins o capcană lui Cumpănaşu, în care a căzut cu brio!» 

"Acest impostor a luat capturi din film şi cu o zi înainte de alegeri le-a dat susţinând o minciună pentru a influenţa opinia publică", a completat Cataramă. Afaceristul spune că nu a discutat cu Alexandru Cumpănaşu de la momentul anunţului cu privire la acest video.

"Este revoltător. Am cheltuit mulţi bani să investighez, dar nu am ajuns la o concluzie certă şi nu mi-am permis să-mi bat joc de familie. Nu am luat legătura cu părinţii Luizei Melencu pentru că nu am vrut să-mi bat joc. S-a analizat din punct de vedere al trăsăturilor, al feţei. Am convenit să nu dăm acest film pentru că se confirmă că nu este Luiza, deşi seamănă. Voi continua investigaţiile, dar nu voi face public decât dacă se confirmă ceva", a mai spus Viorel Cataramă pentru sursa citată. 

Omul de afaceri a adăugat că a făcut tot posibilul ca filmuleţul să ajungă la Cumpănaşu pentru a-l vedea cum reacţionează. "Este o capcană pe care i-am întins-o impostorului Cumpănaşu, în care a căzut cu brio",  a adăugat Catramă. Tot acest val de informaţii contradictorii nu au făcut altceva decât să o bulverseze pe Monica Melencu, mama Luizei, care intenţionează să meargă în Italia, pentru a afla care este adevărul. 

 

 

Citeşte şi:

 

Crimele din Caracal. DIICOT a descoperit noi fragmente osoase şi dinţi

Reconstituirea crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă le-a arătat polițiștilor cum a omorât-o pe Alexandra Măceșanu

 

Loading...

Citește și

  • La şapte luni de la disparţie, Luiza Melencu se pare că este în viaţă. Informaţia bombă vine de la Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, presupusa victimă a lui Gheorghe Dincă. Candidatul înscris în cursa pentru alegerile prezidenţiale explică într-un mesaj pe Facebook că fata s-ar afla în Italia, mai exact în Genova, fiind traficată de proxeneţi.

  • monica melencu

    Imagini şi poze făcute în urmă cu mai multe săptămâni în Genova răstoarnă toată ancheta ce s-a făcut până acum în cazul crimelor de la Caracal. Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, adolescenta de 15 ani, presupusa victim a mecanicului Gheorghe Dincă, susţine că tânăra ar fi în viaţă , fiind victima traficului de persoane. Bulversată de avalanşa de informaţii contradictorii din ultimele 7 luni de când fiica ei a dispărut, mama Luizei Melencu spune la rândul ei că fata din imagini seamnă bine cu fata ei.