Câtă cruzime! Câine legat cu bandă adezivă, băgat într-un sac şi o cutie, apoi aruncat la gunoi

Ultima actualizare:
Aşa a fost  găsit maidanezul
Aşa a fost găsit maidanezul

Caz şocant în Zalău, unde un nenorocit fără suflet a aruncat în containerul de gunoi un câine. Pentru a fi sigur că animalul nu va scăpa, criminalul l-a legat fedeleş, apoi l-a «făcut pachet».

Pompierii au intervenit zilele trecute pentru a salva un câine aruncat la gunoi, într-un container de pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalău. Patrupedul fusese legat fedeleş cu bandă adezivă, atât în jurul botului, cât şi de labe, introdus într-un sac de rafie şi mai apoi într-o cutie de carton, lipită cu scotch. Scheunatul disperat al animalului a fost auzit de un bărbat care venise să arunce gunoiul şi care a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor. Pompierii au reuşit să îl salveze, locuitorii din zonă oferindu-i hrană şi apă.

Poliţia s-a autosesizat şi a deschis dosar


    Aşa a fost  găsit maidanezul
Aşa a fost găsit maidanezul

Potrivit martorilor, animalul era extrem de speriat: «Era un câine de talie mare, potrivit oarecum la turma de oi. Containerul se mişca de parcă era cutremur! Cineva a vrut să se asigure că nu va mai avea nici o şansă. I-am lăsat mâncare, apă. După ce a fost salvat, s-a mai învârtit pe acolo, era grozav de dezorientat şi tremura tot», scrie adevarul.ro. 

Miercuri, poliţiştii zălăuani s-au autosesizat şi au deschis dosar penal pentru rănire şi schingiuirea animalelor şi fac cercetări pentru identificarea autorului. Pentru această infracţiune, legea prevede între trei luni şi un an de închisoare, ori amendă. Ancheta este îngreunată de faptul că în zona în care a fost aruncat câinele nu sunt camere de supraveghere, dar şi de faptul că acesta a fost eliberat înainte să fie verificat dacă deţine sau nu microcip, mai scrie adevarul.ro. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net