Cât de frumoasă e fiica lui Mihai Gâdea! E artistă și are o voce fantastică

gadea.jpg

mihai gadea
Mihai Gâdea are toate motivele să fie mândru de fiica sa talentată
Foto: Facebook

Deși este cunoscut în întreaga țară și chiar peste hotare, prin intermediul profesiei sale, Mihai Gâdea este foarte discret când vine vorba de familia sa, pe care rareori o expune în lumina reflectoarelor. El are împreună cu soția sa, Agatha Kundri, o fetiță talentată, care deja a ajuns cunoscută pe Internet, datorită vocii sale deosebite.

Fiica directorului Antenei 3, Karina Maisha (15 ani), este elevă, pasionată de domeniul artistic, de fotografie, dar cel mai evident talent vine din partea muzicii. Fata lui Mihai Gâdea are o voce minunată și a devenit deja cunoscută pe Youtube prin câteva videoclipuri în care interpretează melodii despre iubire și prietenie.

maisha.jpg

karina maisha gadea
Fata lui Mihai Gâdea, Karina Maisha, este artistă
Foto: captură foto/Youtube

Ea a intrat pentru prima dată în atenția publicului în 2014, când i-a fost publicat videoclipul melodiei „Voi aștepta”, o piesă destinată copiilor de vârsta ei, care a fost foarte apreciată la momentul apariției.

Mihai Gâdea are de ce să fie mândru de fiica sa, dar vocea ei angelică nu este singurul aspect care atrage atenția. Prenumele sale sunt, de asemenea, „exotice”, iar tatăl ei a explicat că nu au fost alese la întâmplare. Karina înseamnă „dulceață”, iar Maisha, „plin de viață”, într-un dialect african.

„M-am gândit că ar fi bine să aibă un nume care să poată fi spus de toată lumea. Numele meu, în alte limbi, nu înseamnă nimic. Când am fost în America, toată lumea îmi spunea Mee-hai!”, a dezvăluit Mihai Gâdea într-un interviu. 

loading...
Loading...

Citește și