Castelul Bran a devenit centru de vaccinare. Ce primesc turiștii care se imunizează în casa Contelui Dracula

certificat-vaccinare-bran.jpg

Certificat de vaccinare de la Castelul Bran
Oamenii vor avea o dubla amintire
FOTO: RoVaccianre

Castelul Bran a devenit centru de vaccinare, începand de vineri. Turistii care se vor imuniza in Casa Contelui Dracula vor primi pe lângă adeverință și o “diplomă de vaccinat la Castelul Bran”.

Conform autorităților, in urmatoarele weekenduri, cei interesați se pot vaccina cu serul Pfizer BioNTech, în clădirile Vămii Medievale din incinta Domeniului Bran, conform Centrului Național de Vaccinare.

 

Castelul Bran a devenit centru de vaccinare fără programare

 

Turiștii care vin la Castelul Bran trebuie să știe că spațiul unde vor primi serul anti-COVID beneficiază de toate dotarile unui centru normal de vaccinare.

Există flux unidirecțional și are camera de așteptare, cameră recepție și înregistrare, cameră vaccinare, camera observație post vaccinare, cameră personal medical. Acesta va fi dezinfectat periodic cu lămpi UV și nebulizator.

 

Vaccinarea se va face cu echipa medicală mobilă, fără programare, iar orarul de funcționare al centrului este după cum urmează: vineri, între orele 14:00 – 20:00, sâmbătă, de la 10:00 la 20:00 și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Este asigurată, de asemenea, parcare gratuită pentru beneficiari, în imediata vecinătate a imobilului.

 

Cei vaccinați vor primi diplome și acces la Expoziția cu instrumente de tortura

 

Toți beneficiarii vor primi “diplomă de vaccinat la Castelul Bran” și, în cazul în care vor opta și pentru vizita la Castel, vor avea acces gratuit la Expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură.

 

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Bran.

 

Inițiativa a apărut ca urmare a intenției guvernului de a deschide centre de vaccinare în unități private și, totodată, în întâmpinarea perioadei în care deplasările între regiuni vor deveni mai frecvente, fapt ce va genera o creștere a numărului de vizitatori la Castelul Bran și la pensiunile din localitate.

 

Acțiunea se adresează atât membrilor comunității și echipei Castelului Bran, însă mai ales turiștilor români care vizitează monumentul istoric sau sunt cazați în zonă.

 

În cazul înregistrării unor cifre semnificative, perioada de desfășurare a maratoanelor se va prelungi până la 3 luni.

Loading...
 
 

Citește și

  • Isteria vampirilor transilvăneni a depăşit demult graniţele ţării noastre! „Românul” Andreas Bathory susţine că trăieşte în catacombele Castelului Bran şi că a devenit vampir după ce Vlad Ţepeş însuşi i-a apărut în vis. El a acordat un interviu tabloidului britanic „The Sun” şi povestea lui a făcut înconjurul lumii.

  • Povestea „românului” Andreas Bathory care susţine că este un vampir veritabil, fiu al lui Vlad Dracul, i-a pus pe jar chiar şi pe proprietarii Castelului Bran. După ce interviul tânărului vampir a făcut senzaţie în mai multe publicaţii britanice, mulţi şi-au pus întrebarea cât din ceea ce spune Andreas este adevărat şi cât imaginaţie?