Carte de condoleanțe în memoria lui Ion Caramitru, la Teatrul Național

Ultima actualizare:

    Ion Caramitru a murit duminică, 5 septembrie, la vârsta de 79 de anifoto: Inquam Photos
Ion Caramitru a murit duminică, 5 septembrie, la vârsta de 79 de anifoto: Inquam Photos

Persoanele care vor să îi aducă un omagiu lui Ion Caramitru o pot face în cartea de condoleanţe care va fi disponibilă publicului începând de marţi, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional din Bucureşti.

TNB a anunţat că începând de marţi, ora 11.00, publicul va avea acces în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional doar pentru a semna în cartea de condoleanţe.

„Respectând dorinţa familiei actorului Ion Caramitru, sicriul cu trupul neînsufleţit nu va fi depus în foaierul TNB. Informaţiile despre ceremonia de înmormântare vor fi aduse la cunoştiinţă de îndată ce ne vor fi comunicate”, a transmis instituția.

Trupul actorului nu va fi depus în foaierul Teatrului Național

Actorul Ion Caramitru a murit duminică, 5 septembrie, la vârsta de 79 de ani. Cu însemnate roluri în teatru şi în film, deopotrivă regizor şi manager, a fost preşedintele Uniunii Teatrale din România (UNITER), din 1990, şi director al Teatrului Naţional „I. L. Caragiale”, din anul 2005.

Zeci de artiști și de oameni simpli au venit luni, 6 septembrie, la Teatrul Național Ion Luca Caragiale din București pentru a-i aduce un ultim omagiu regretatului actor.

Actorul Mircea Diaconu, 71 de ani, a fost printre primii care au trecut pragul TNB pentru a se reculege la altarul ridicat în memoria lui Ion Caramitru. „O să mi-l amintesc pe Tino de aici încolo, pentru că, înainte, am avut o viață comună împreună.

La finalul anilor 1970, am avut norocul uriaș să fac partea din marea trupă a lui Liviu Ciulei, de la vechiul Bulandra. Tino Caramitru era bijuteria coroanei. Am învățat împreună. A fost ca un vis să fiu coleg cu acești mari actori. Mai suntem puțini în viață de atunci”, a spus acesta. 

„Înmormântarea va avea loc joi sau vineri”, la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor, a anunțat Mircea Rusu, directorul artistic al TNB, care a reafirmat faptul că familia dorește discreție în aceste momente.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net