Carmen Iohannis, într-o rochie scurtă la întâlnirea cu sașii

Ultima actualizare:

    Carmen Iohannis l-a însoțit pe Klaus Iohannis la Sibiu, la cea mai mare adunare a sașilorfoto: Facebook
Carmen Iohannis l-a însoțit pe Klaus Iohannis la Sibiu, la cea mai mare adunare a sașilorfoto: Facebook

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au participat sâmbătă, 5 august, la cea mai mare întâlnire a sașilor, la Sibiu. Cea care a atras privirile a fost Prima Doamnă, care a ales pentru acest eveniment o rochie deasupra genunchiului.

Klaus Iohannis a fost însoțit de soția sala Sibiu, acolo unde peste 1.500 de sași au admirat parada porturilor tradiționale, dar și dansurile din 70 de localități transilvănene. Pentru o astfel de sărbătoare, președintele și prima doamnă s-au îmbrăcat cum se cuvine și nu au uitat nici de zâmbete, pe care le-au afișat pe tot parcursul evenimentului.

Pentru această ocazie, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie albă, lejeră, de vară. Detaliul pecare niciun participant nu l-a omis a fost lungimea rochieie, aceasta fiind deasupra genunchiului.


    Carmen Iohannis a fostadmirată de peste 1.500 de sași foto: Facebook
Carmen Iohannis a fostadmirată de peste 1.500 de sași foto: Facebook

Klaus Iohannis a vorbit în fața sutelor de sași, cerându-le să nu uite că de aici au plecat. Întâlnirea saşilor din Sibiu se va termina duminică seară, iar de săptămănâna viitoare vor fi organizate evenimente cu specific săsesc în 60 de localităţi transilvănene.

„Acum 900 de ani strămoşii voştri au găsit în Transilvania oportunitatea unei vieţi în credinţa lui Dumnezeu şi în libertate, lucrându-şi pământul şi luptând pentru păstrarea libertăţii (...) Acum o sută de ani, alături de majoritatea românească, saşii din Transilvania au văzut în România Marii Uniri spaţiul libertăţii promise înaintaşilor lor. La un secol de la acel moment, că avem şansa să oferim noilor generaţii argumente şi fapte pentru ca România Centenarului să fie redescoperită drept loc al oportunităţii şi prosperităţii”, a declarat Klaus Iohannis, președintele României.


    foto: Facebook
foto: Facebook
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net