Carmen Iohannis, elegantă la prima apariție publică alături de președinte, în 2017

carmen-iohannis-tinuta_alexandru_ciucu_0.jpg

carmen iohannis strasbourg
Carmen și Klaus Iohannis
Foto: Arhiva Click!

Președintele Klaus Iohannis a ajuns, marți (24 ianuarie), la Strasbourg, unde efectuează o vizită oficială de două zile. După o lungă perioadă de absență, Prima Doamnă a României a reapărut lângă președinte.

Primei Doamne i-a fost simțită din plin lipsa. Aceasta nu a mai apărut în spațiul public de ceva vreme, dar iată că a reapărut la brațul președintelui. Carmen Iohannis a mers la reuniunea cu oficialii români de la Strasbourg cu președintele Klaus Iohannis. Carmen Iohannis a optat pentru o rochie neagră, până la genunchi, din catifea. 

carmen_iohannis.jpg

carmen iohannis strasbourg
Carmen Iohannis a reapărut alături de preşedinte
Foto: Administrația prezidențială

 

Din delegaţia care îl însoţeşte pe şeful statului în deplasarea externă fac parte consilierii prezidenţiali Simina Tănăsescu, Andrei Muraru, Bogdan Aurescu, purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi. 

Șeful statului a avut discuții cu secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, cu președintele Comisiei de la Veneția, Gianni Buquicchio, și cu președintele CEDO, Guido Raimondi.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, în dialogul cu interlocutorii săi mesajul principal al preşedintelui Iohannis va reitera angajamentul şi sprijinul ferm al României faţă de valorile şi standardele Consiliului Europei, cu precădere cele privind democraţia şi statul de drept. 

Miercuri, Klaus Iohannis va avea convorbiri cu președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Pedro Agramunt, va susține un discurs în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și va participa la un dejul de lucru oferit de Agramunt, potrivit Agerpres.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1