Carmen Daniela Dan, ministrul Internelor, licență la 30 de ani

Ultima actualizare:

    Carmen Daniela Dan este noul ministru al Internelor
Carmen Daniela Dan este noul ministru al Internelor

Carmen Daniela Dan (46 de ani), care a fost anunțată ministru al Afacerilor Interne, a fost prefect al județului Teleorman. Născută în Videle, Carmen Dan a fost secretar de școală în localitatea de baștină, apoi referent la o bancă din aceeași localitate. A absolvit cursurile Facultății de Drept, dar și-a luat licența într-o altă specializare, la vârsta de 30 de ani.

Poate cea mai mare surpriză a zilei de azi este nominalizarea doamnei Carmen Daniela Dan, o altă figură din județul Teleorman propulsată de Liviu Dragnea în politica mare. Actualul ministru al Internelor a absolvit Facultatea de Drept a Universității Ecologice București (nu spune în ce an), însă și-a susșinut licența la Academia de Poliției Alexandru Ioan Cuza, în iulie 2000, la vârsta de 30 de ani.

A lucrat ca referent bancar, consilier juridic în cadrul Consiliului Județean Teleorman și director executiv al Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor. Însă cea mai mare funcție pe care a deținut-o a fost cea de prefect al județului Teleorman, din 13 martie 2014.

Susține că a urmat nenumărate cursuri de perfecționare, însă nu le numește, la Academia de Studii Economice București – Institutul Național de Administrație; Institutul Național de Administrație – Centrul Regional de Formare Continuă București; Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – Agenția Națională a Funcționarilor Publici; Fondul Social European prin Programul Operațional „Dezvoltarea Capacității Administrative”; Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net