Bucureștenii s-au călcat în picioare ca să prindă un voucher pentru bicicletă

foto_inquamphotos_octav_ganea_4.jpg

vouchere biciclete
Voucherele se dau pe principiul „primul venit, primul servit”
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea
Citeste tot despre: 

Cozi la voucherele pentru biciclete oferite de Primăria Capitalei. Ieri s-a dat startul înscrierilor și, pentru că programul funcționează pe principiul ,,primul venit, primul servit", bucureștenii s-au înghesuit să depună cererile. Asta, chiar dacă în Capitală nu există decât extreme de puține piste pentru bicicliști.

Luni, dis de dimineaţă, sute de oameni s-au strâns la Centrul pentru Relaţii cu Cetăţenii al Primăriei Generale. Asta, pentru a putea beneficia de unul dintre cele cinci mii de vouchere în valoare de cinci sute de lei fiecare, prin care îşi pot cumpăra de la biciclete la trotinete sau dispozitive Segway. În jurul orei 17, oamenii au fost anunţaţi că pot depune cereri pentru voucher şi online. Însă bucureştenii nu au renunţat aşa uşor, de teamă să nu rămână cu buza umflată. Iar în aceste condiţii, nu a durat mult până ca spiritele să se încingă. De cealaltă parte, consilierii din opoziţie acuză că activitatea din Primărie a fost blocată, din cauză că toţi angajaţii au fost obligaţi să lucreze doar cu bucureştenii care au încercat să pună mâna pe un voucher.

 

Loading...

Citește și

  • Bucureştenii au acces, începând de mâine, cu bicicletele în garniturile de metrou numai în zilele de sâmbătă şi duminică şi de sărbătorile legale. Reprezentanţii Metrorex au decis de asemenea, că cei cu biciclete să folosească doar vagoniul din faţă, în direcţia de mers, iar  bicicletele vor trebui asigurate de posesor pentru a nu afecta siguranţa călătorilor.

  • Studenţii Academiei de Ştiinţe Economice şi ai Universităţii Politehnica din Capitală vor beneficia, de azi, de 200 de biciclete pentru a le folosi atât în cadrul campusurilor universitare, cât şi în afara acestora.

  • Nudism pe două roţi în Sao Paulo. Zeci de biciclişti au defilat goi prin oraşul brazilian. Oamenii spun că în acest fel şoferii îi vor observa în trafic, iar, pe viitor, numărul accidentelor va scădea.