Braţul unei macarale s-a prăbuşit peste o maşină; sunt patru răniţi, iar un bărbat a fost încarcerat

Ultima actualizare:

    Macara prăbușită în centrul CapitaleiFOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
Macara prăbușită în centrul CapitaleiFOTO: ISU Bucureşti-Ilfov

Braţul unei macarale s-a prăbuşit, sâmbătă, 2 noiembrie, peste o maşină în care se aflau patru persoane, pe strada Matei Millo din Bucureşti. Trei dintre persoane au reuşit să iasă din autoturism, un bărbat fiind însă încarcerat.

UPDATE: Șoferul încarcerat a fost scos din mașină și a primit îngrijiri medicale de urgență într-o ambulanță SMURD, apoi a fost transportat la spital. Acesta s-a aflat inițial în stare de inconștiență. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că braţul unei macarale s-a prăbuşit peste un autoturism, pe strada Matei Millo. Iniţial, ei anunţau că în maşină se aflau trei persoane şi că două dintre acestea au ieşit din maşină după impact, a treia - un bărbat - fiind însă încarcerată.

La locul incidentului acţionează echipe de pompieri şi s-a trimis în sprijin Detaşamentul Special de Salvatori.

Ulterior, ISU Bucureşti-Ilfov a precizat că, dupa evaluarea situaţiei, rezultă că sunt în total patru victime conştiente, din care una încarcerată. Astfel, în maşină se aflau patru bărbaţi, potrivit news.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net