Brașov. Un bărbat a urcat beat la volan și a avariat 12 mașini dintr-o parcare

beat-la-volan-1170x658.jpg

beat la volan
12 mașini au fost avariate de un bărbat care a urcat beat la volan
Sursă foto: Pixabay.com

Poliţiştii braşoveni au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat care miercuri seară a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit 12 autoturisme parcate pe o stradă din municipiul Braşov.

Potrivit datelor furnizate joi de Poliţia judeţeană Braşov, accidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20:10, pe strada Nucului din Braşov.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit 12 maşini parcate. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că acesta are permisul de conducere suspendat.

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței de substanțe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, a declarat comisarul Alina Maria Ivan, de la Poliția Brașov.

Pe numele şoferului a fost deschis dosar penal pentru infracţiunile de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1