Brașov. Un bărbat a urcat beat la volan și a avariat 12 mașini dintr-o parcare

Ultima actualizare:

    12 mașini au fost avariate de un bărbat care a urcat beat la volan Sursă foto: Pixabay.com
12 mașini au fost avariate de un bărbat care a urcat beat la volan Sursă foto: Pixabay.com

Poliţiştii braşoveni au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat care miercuri seară a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit 12 autoturisme parcate pe o stradă din municipiul Braşov.

Potrivit datelor furnizate joi de Poliţia judeţeană Braşov, accidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20:10, pe strada Nucului din Braşov.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit 12 maşini parcate. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că acesta are permisul de conducere suspendat.

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței de substanțe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, a declarat comisarul Alina Maria Ivan, de la Poliția Brașov.

Pe numele şoferului a fost deschis dosar penal pentru infracţiunile de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net