Black Friday 2015: Lista cu magazinele care participă la reduceri

Ultima actualizare:

    Black Friday 2015 începe în seara de joi (19 noiembrie) spre vineri (20 noiembrie)
Black Friday 2015 începe în seara de joi (19 noiembrie) spre vineri (20 noiembrie)

În seara de joi (19 noiembrie) spre vineri (20 noiembrie), mai multe magazine fac reduceri masive de Black Friday 2015. Multe dintre site-urile de cumpărături online promit oferte și scăderi de prețuri chiar și de până la 80%.

Acest lucru se întâmplă cu magazine axate pe mai multe tipuri de produse. Astfel, de Black Friday 2015, magazine de electronice, haine, încălțăminte, cărți, ceasuri, bijuterii, parfumuri, cosmetice și jucării, fac reduceri mari la produsele comercializate. Iată care sunt acestea.

Black Friday 2015: Produse electronice

Magazinele online de produse electronice și IT care participă la Black Friday 2015 sunt: Elefant, Evomag, Marketonline, Clickshop, Flanco, Smuff și Team Deals. Acestea promit reduceri mari, iar unele dintre ele anunță că vor lansa ofertele în jurul orei 22.00.

Black Friday 2015: Haine, încălțăminte și accesorii

Magazinele online care comercializează haine, încălțăminte și accesorii și care participă la promoțiile de Black Friday 2015 sunt: My Closet, deClub.ro, Zorile Store, KurtMann, StarShinerS, dEpurtat, Kalapod.ro, Ecco Shoes, Helen Boutique, Fashion Days, U Man, Miniprix și Depochic. De exemplu, U Man anunță că va publica reducerile încă de la ora 20.00.

Printre aceste site-uri care vor participa la vinerea neagră a reducerilor se numără și câteva magazine de cărți și materiale didactice, precum Elefant, Libris sau Nemira.

Black Friday 2015: Ceasuri, bijuterii și parfumuri

La Black Friday 2015 participă și magazine care comercializează ceasuri, bijuterii și parfumuri. Acestea sunt Dasha, WatchShop și Matar. Astfel de produse pot fi găsite și pe site-ul magazinului Elefant.

Black Friday 2015: Magazine de cosmetice

În vinerea neagră a reducerilor, doamnele și domnișoarele își pot achiziționa produse cosmetice la prețuri reduse de pe site-urile Avon, Amalia.ro, Cupio.ro și Aoro.ro.

Black Friday 2015: Jucării

Și site-urile cu jucării pentru copii participă, anul acesta, la Black Friday 2015. Printre acestea, cele mai cunoscute sunt Noriel și Nichiduta. Lucruri interesante pentru copii, dar și pentru adulți, se pot găsi și pe magazinul online Smuff.

Black Friday 2015: Sfaturi

În seara reducerilor, rapiditatea este cea mai importantă. De aceea, reprezentanții marilor magazine îi sfătuiesc pe clienți să comande produsele dorite online, deoarece totul decurge mult mai repede. Mai mult, este indicat să ai o listă cu lucrurile pe care îți dorești să le cumperi în noaptea de Black Friday 2015, deoarece acestea se vor vinde imediat cum va apărea oferta cu reduceri. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net