Bebeluş de şase luni, sufocat din greşeală de mama lui. Tatăl ar fi un deputat din Republica Moldova

Ultima actualizare:

    Mama bebeluşului ar fi stat peste copil în patfoto: Pixabay
Mama bebeluşului ar fi stat peste copil în patfoto: Pixabay

Un bebeluş de şase luni a murit sufocat în somn, din greşeală, de mama sa, tragedia petrecându-se la un hotel din Iaşi, unde femeia era cazată împreună cu soţul ei.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul ar fi deputatul Angel Agache, deputat în Republica Moldova. Femeia are 35 de ani şi ar fi stat în pat peste copil, sufocându-l. Poliţiştii ieşeni au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă. Incidentul s-a petrecut la un hotel din Iaşi, unde femeia era cazată împreună cu soţul ei.

Conform digi24.ro, tatăl copilului, o fetiţă, a sunat la 112 spunând că nu mai respiră. Mama s-ar fi trezit de dimineaţă să îşi hrănească copilul şi atunci a constant că nu mai respiră. Există varianta ca mama să se fi răsturnat peste copil în somn, dar se poate şi ca micuţă să fi murit peste noapte. 

”IPJ Iaşi a fost sesizat de o femeie de 35 ani, cu privire la faptul că s-a cazat la Hotel Internaţional din Iaşi împreună cu soţul său de 44 ani şi copilul de şase luni, iar pe timpul nopţii, în timp ce dormeau, mama a stat în pat peste minor, sufocându-l. Aceştia sunt cetăţeni moldoveni. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net