Bebeluş de şase luni, sufocat din greşeală de mama lui. Tatăl ar fi un deputat din Republica Moldova

bebelus.jpg

Mama bebeluşului ar fi stat peste copil în pat
foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Un bebeluş de şase luni a murit sufocat în somn, din greşeală, de mama sa, tragedia petrecându-se la un hotel din Iaşi, unde femeia era cazată împreună cu soţul ei.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul ar fi deputatul Angel Agache, deputat în Republica Moldova. Femeia are 35 de ani şi ar fi stat în pat peste copil, sufocându-l. Poliţiştii ieşeni au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă. Incidentul s-a petrecut la un hotel din Iaşi, unde femeia era cazată împreună cu soţul ei.

Conform digi24.ro, tatăl copilului, o fetiţă, a sunat la 112 spunând că nu mai respiră. Mama s-ar fi trezit de dimineaţă să îşi hrănească copilul şi atunci a constant că nu mai respiră. Există varianta ca mama să se fi răsturnat peste copil în somn, dar se poate şi ca micuţă să fi murit peste noapte. 

”IPJ Iaşi a fost sesizat de o femeie de 35 ani, cu privire la faptul că s-a cazat la Hotel Internaţional din Iaşi împreună cu soţul său de 44 ani şi copilul de şase luni, iar pe timpul nopţii, în timp ce dormeau, mama a stat în pat peste minor, sufocându-l. Aceştia sunt cetăţeni moldoveni. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1