Bătrân din Argeș terorizat de un tânăr din vecini. Suspectul l-a bătut și jefuit de două ori

agresor-batran.jpg

Arestarea suspectului
Tânărul îl ataca pe vecinul său în vârstă de fiecare dată când avea nevoie de bani
Foto: curier.ro
Citeste tot despre: 

În loc să trăiască liniștit la bătrânețe, un pensionar de 71 de ani din comuna argeșeană Moșoaia s-a trezit terorizat de un vecin de 20 de ani. Acesta a intrat de mai multe ori peste el în casă, l-a bătut și l-a jefuit. De frică, victima nu s-a dus să reclame ce a pățit dar s-a plâns în sat şi astfel întreaga poveste a ajuns la oamenii legii care s-au sesizat din oficiu. Agresorul, în vârstă de 20 de ani, a fost reţinut, fiind arestat preventiv.

Agresorul, Ion Andrei Olteanu de 20 de ani a intrat de două ori la interval de o săptămână în casă peste vecinul său, un bătrân în vârstă de 71 de ani relatează curier.ro. L-a bătut crunt, astfel că bietul om a avut nevoie, potrivit legiştilor, de peste 60 de zile de îngrijiri medicale. Iniţial bătrânul s-a plâns că agresorul l-a bătut şi l-a violat. În urma examinării medico-legale, violul nu a fost confirmat, fiind constate leziunile suferite în urma loviturilor primite. După comiterea faptelor, ştiind că este căutat de poliţişti, Ion Andrei Olteanu a fugit de acasă

 

Ce au declarat polițiștii

 

”Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și viol şi au reţinut un tânăr de 20 de ani, din Moşoaia. Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii decembrie a.c., tânărul ar fi pătruns fără drept în locuința unui vecin, și profitând de vârsta înaintată și starea sa de sănătate, ar fi sustras prin ameninţări şi acte de violenţă, în două rânduri, câte 250 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș preluat de sursa citată.

 

Unde a fost găsit suspectul

 

În ziua de 18 decembrie, suspectul a fost identificat pe o stradă din localitate de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului, care l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti. În cursul zilei de 19 decembrie, tânărul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventive pentru 30 de zile

 

Citiți și

 

Amor la 90 de ani: Ce a pățit un bătrân din Brașov după ce a plătit o escortă să petreacă noaptea cu el

 

Atenție cui deschideți ușa! Un nonagenar din Galați, jefuit de banii de înmormântare

Loading...
 
 

Citește și

  • Matei Moangher, în vârstă de 76 de ani, a fost găsit de vecini într-o baltă de sânge în coteţul porcilor din gospodărie. Tragicul eveniment a avut loc aseară însă trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit în această dimineaţă.

  • Un bărbat a murit în Capitală, din cauza gerului, acesta fiind găsit decedat, sâmbătă dimineaţă, pe un trotuar din Sectorul 5, iar alte şase persoane au fost internate în spital, cu hipotermie şi degerături, a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alis Grasu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1