Bătaie cu săbii și cuțite între două clanuri rivale, la Baia Mare. ”Au spart tot ce-au prins”

Ultima actualizare:

    Membrii a două clanuri rivale s-au luat la bătaie în parcarea unui supermarket din Baia Marefoto: captură/YouTube
Membrii a două clanuri rivale s-au luat la bătaie în parcarea unui supermarket din Baia Marefoto: captură/YouTube

Trupe de intervenție ale poliției, jandarmeriei și armatei au fost mobilizate marți seară în parcarea unui supermarket din Baia Mare, pentru a aplana un conflict violent între două clanuri rivale.

Membrii a două clanuri de romi s-au bătut cu săbii și cuțite în parcarea unui magazin Lidl din Baia Mare. La fața locului au fost mobilizate trupe de intervenţie ale poliţiei, jandarmeriei şi armatei.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, echipele de intervenție au mers la fața locului în urma unui apel la 112.

"În urma unui apel pe 112 care semnala un scandal între mai multe persoane, echipajul de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Jandarmi s-au deplasat de urgenţă în parcarea unui centru comercial din strada Grănicerilor. Ca urmare a intervenţiei poliţiştilor, starea conflictuală a fost aplanată, iar patru persoane implicate în scandal au fost imobilizate şi urmează a fi conduse la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor", a precizat pentru Agerpres Florina Meteş.

"Au aruncat cu marfă, cu sticle, cu tot ce au prins la mână. Aveau săbii, iar femeile au avut spray. Au spart tot ce au prins, inclusiv ușile de la magazin când au vrut să fugă”, spune unul dintre martorii prezenți la incident, potrivit emaramures.ro.

Conform unor surse din Poliție, au loc percheziţii la mai multe adrese din municipiul Baia Mare, la persoane posibil implicate în scandal. Încă din cursul zilei, aceste persoane s-au ameninţat pe Facebook, iar seara şi-au dat întâlnire în faţa magazinului Lidl.

Cei implicați în incidentele violente sunt suspectați de implicare în trafic de persoane, proxenetism şi contrabandă cu ţigări, unii dintre ei revenind recent acasă din străinătate.

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net