Bărbatul care a ucis doi muncitori a fost operat şi este internat la Terapie Intensivă. Soția sa, arestată

Bărbatul care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti a fost operat de către medici, este intubat, dar starea sa este stabilă. El va fi audiat când starea sa de sănătate va prmite acest lucru. Soţia sa a fost arestată preventiv de către Judecătoria Oneşti, dar decizia instanţei nu este definitivă.

Judecătoria Oneşti a admis marţi, 2 martie, solicitarea procurorilor de arestare preventivă a Aureliei Moroşan, soţia bărbatului care a sechestrat şi a omorât doi muncitori. Decizia instanţei nu este însă definitivă. Faţă de agresor anchetatorii nu au luat deocamdată măsuri preventive, el nefiind încă audiat. 
Bărbatul, care a fost rănit la picioare după ce a fost împuşcat de poliţişti, este în continuare înternat în spital. Directorul medical al Spitalului din Oneşti, Anca Băncescu, a declarat pentru News.ro că bărbatul este în secţia de Terapie Intensivă, intubat, dar stabil. 
 Anchetatorii au dispus, luni seară, reţinerea pentru 24 de ore a soţiei bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, ea fiind acuzată de complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate.
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1