Bărbat plin de sânge la metrou! A fost rănit de un panou de geam care i-a căzut în cap

Ultima actualizare:

    foto: arhiva Click!
foto: arhiva Click!

Incident grav la metrou, la staţia Piaţa Universităţii, vineri, 22 noiembrie. Un bărbat a fost rănit de o bucată de geam care i-a căzut pe umăr și în cap.

Un accident a avut loc vineri după-amiază la stația de metrou de la Piața Universității. Un bărbat care cobora scările rulante a ajuns la spital după ce un panou de sticlă de pe tavan i-a căzut în cap. În imaginile filmate de martori se vede cum victima a primit ajutor de la medici chiar în stația de metrou. Acesta a sângerat puternic după ce sticla s-a prăbușit peste sine, norocul său fiind însă faptul că purta o șapcă la momentul respetiv, iar cioburile nu i-au pătruns atât de adânc în scalp și piele. 

Bărbat rănit la metrou, după ce un geam desprins de pe tavan i-a căzut in cap

În imaginile respective se vede că angajații Metrorex mătură bucăți de sticlă, chiar în fața scărilor rulante. Deocamdată nu există o reacție din partea conducerii Metrorex.

„Mă aflam de cealaltă parte a scării rulante și, în momentul în care am auzit un strigăt de ajutor al bărbatului, am coborât împreună cu colega mea, iar atunci când am ajuns jos am văzut acest domn în genunchi, lângă scara rulantă, plin de sânge.

Cineva de la Metrorex stătea lângă el și se uita la el. Nu am văzut exact momentul în care s-a desprins placa, însă toată lumea de acolo a auzit un sunet foarte puternic, apoi atunci când ne-am apropiat de scara rulantă am văzut multe cioburi pe jos. Acestui domn i-a căzut o placă de sticlă de pe tavan în cap..A rămas în viață datorită faptului că a purtat o șapcă pe cap. (..) L-am rugat să nu se mai miște..Am cerut șervețele de la oamenii din jur și am încercat să îi opresc sângerarea”, a povestit o martoră, în direct la Digi 24

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net