Bărbat mort de doi ani, sancționat de polițiști pentru că ar fi ieșit pe stradă după ora 23.00

Ultima actualizare:

    Foto: Arhiva Click!
Foto: Arhiva Click!

Un bărbat care a murit în urmă doi ani a fost sancționat de polițiștii locali din Râșnov pentru că a ieșit pe stradă după ora 23.00 fără a avea declarație pe propria răspundere.

Incidentul s-a întâmplat în ianuarie, iar procesul verbal a ajuns la domiciliul familiei decedatului zilele trecute. Asociaţia pentru Siguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat documentul în care scrie că „în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020”, potrivit Mediafax.

Cum s-a produs eroarea

Primăria din orașul Râșnov susține că este vorba despre o eroare, bărbatul decedat fiind confundat cu fratele său. „În primul rând nu este vorba despre o amendă ci despre un avertisment. Datele de identificare (CNP, adresa) ale persoanei avertizate sunt cele corecte.

În momentul în care agentul Poliției Locale a completat numele și prenumele persoanei în cauză s-a produs o eroare materială. Mai exact la prenume a fost trecut fratele celui oprit de agenți, care a decedat în 2019. Agentul îi cunoștea pe cei doi, care erau frați și de aceea s-a produs greșeala respectivă”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții Primăriei Râșnov.

Autoritățile au solicitat efectuarea unei anchete interne. Agentul Poliției Locale Râșnov va fi audiat în cadrul comisiei de disciplină și ar putea fi sancționat, informează Digi 24.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net