Bărbat bătut cu parul de nevasta infidelă

Ultima actualizare:

Dumitru Pintilii, în vârstă de 46 de ani, din comuna botoşăneană Frumuşica, a povestit că a plecat în sat la muncă, iar soţia sa a rămas acasă cu cei patru copii. Bărbatul susţine că atunci când s-a întors acasă şi-a găsit soţia beată şi că l-a bătut cu un par, potrivit botosaneanul.ro.

"Când am venit era beată şi m-a luat la bătaie cu un par, după care m-a muşcat de ureche. A venit Poliţia la noi în sat a văzut care e treaba, a anunţat salvarea şi m-a adus la spital. A spart toate geamurile acasă. E diferenţă de 16 ani. Eu sunt mai mare ca ea, şi acum ea şi-a găsit alt iubit, şi dacă am depistat care e treaba, de ciudă altă soluţie nu a avut, ce a zis, că gata m-ai depistat", a explicat Dumitru Pintilii.

Bărbatul încornorat susţine că se va despărţi de consoarta sa şi că nu este la primul incident de acest gen: „Acum mama mea a spus că are ea grijă de copii numai să nu îi mai facă necazuri pe acolo. O să ne despărţim, altă soluţie... nu se poate. M-a lovit cu parul, aici după ceafă. Am numai copci şi mi-a muşcat urechea cu gura. Să mă fac bine, da cu ea nu pot să o duc la capăt ea e un hal fără hal, e distrusă de tot.. Să aibă grijă de copii că dacă sar la ea pe urmă e mai rău. Dacă a apucat m-a luat în primire de prima dată, acum uitaţi în ce hal am ajuns", a mai spus Dumitru Pintilii.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net