Bacalaureat 2018: Fiul unui ministru a picat examenul maturității!

Ultima actualizare:

    FOTO: Click!
FOTO: Click!

Rezultatele de la examenul de Bacalaureat de anul acesta au fost motiv de bucurie pentru elevii care au reușit să îl promoveze, care de acum se pot bucura din plin de vacanța de vară. Nu toți cei care s-au încris la examen au reușit să obțină note de trecere însă, aceștia fiind nevoiți să conteste decizia comisiei de evaluare, sau să repete examenul în toamnă. În acest caz se află și fiul unui ministru, care a obținut doar media 4,80.

La examenul de Bacalaureat din 2018, din aproximativ 137.000 de candidați înscriși, o treime dintre aceștia nu au reușit să obțină note de trecere, conform Digi24. Printre cei care nu au putut promova examenul maturității s-a numărat și fiul Ministrului Relației cu Parlamentul. Se pare că proba la matematică a reprezentat o adevărată bătaie de cap pentru tinerii care au trecut săptămâna anterioară prin „focurile” BAC-ului. lie Eduard, fiul ministrului Viorel Ilie, a fost elev al Colegiului Naţional „Ferdinand I” din Bacău, la specializarea Matematică - Informatică. În ciuda profilului ales, acesta a obținut la proba de matematică nota 3,1. La celelalte două probe, limba română și informatică, Eduard a primit nota 7,3 respectiv 4,2. Astfel, media celor trei materii a fost 4.80, neputând să promoveze examenul de Bacalaureat. 

Fiica Ministrului Educației a luat BAC-ul cu notă mare

Au fost și cazuri fericire totuși, în care elevii au reușit să obțină nota maximă, sau o notă apropiată de aceasta. Spre exemplu, fiica lui Valentin Popa, Ministrul Educației, se poate mândri cu media de 9,26. Tânăra Teodora Popa este absolventă a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” și a obținut la limba română nota 8,85, la matematică a luat 9,55, iar la proba de chimie lucrarea i-a fost notată cu 9,40. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net