BAC 2020. Subiectele la Biologie. Eseu despre pericolul consumului de droguri

elevi-bacalaureat-2020.jpg

Elevi care intră în sala de examen la Bacalaureat 2020
Elevii au susținut joi, 25 iunie, ultima probă a Bacalaureatului din 2020
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

BAC 2020. La ultima probă a examenului de Bacalaureat 2020, cea la alegere, elevii care au optat pentru Biologie au avut de rezolvat trei mari subiecte, fiecare cu mai multe cerințe. Printre acestea s-a numărat și exemplificarea unei fraze care vorbea despre pericolul consumului de droguri.

Bac 2020. Subiectele la Biologie

Absolvenții de liceu au avut la dispoziție 3 ore pentru a rezolva subiectele de la Biologie. Primele rezultate de la BAC 2020 vor fi afișate pe 30 iunie.

Candidații la Bacalaureat au susținut în această dimineață ultimul examen din această sesiune de BAC – proba la alegere a profilului și a specializării. La examenul din această dimineață a fost extrasă varianta numărul 6 de subiecte.

subiecte-biologie-bac-2020-pg-1.jpg

Subiecte Biologie Bacalaureat 2020
Sursa foto: edupedu.ro

subiecte-biologie-bac-2020-pg-2.jpg

Subiecte Biologie Bacalaureat 2020
Sursa foto: edupedu.ro

subiecte-biologie-bac-2020-pg-3.jpg

Subiecte Biologie Bacalaureat 2020
Sursa foto: edupedu.ro

Absolvenții de liceu au susținut astăzi examenul la Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – din aceste materii au putut alege elevii de la profilurile real, tehnic, resurse naturale și protecția mediului, precum și de la militar – sau la Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie – discipline dintre care au avut de ales una absolvenții de la profilurile umanist, servicii și de la vocațional, potrivit Edupedu.ro

Pentru rezolvarea subiectelor la Biologie de la BAC 2020 elevii au avut la dispoziție trei ore. Baremul de corectare va fi publicat în jurul orei 15.00

Citește și: 

Bacalaureat 2020. Au apărut subiectele la Anatomie. Elevii au scris un eseu intitulat „Gameții

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1