Avocatul Elenei Udrea: «Nu există nicio şansă să fie extrădată»

Ultima actualizare:

    Veronel Rădulescu
Veronel Rădulescu

După ce Elena Udrea a dat naștere unei fetițe joi, 20 septembrie, avocatul acesteia a oferit noi declarații în ceea ce privește extrădarea fostului ministru al Turismului. Conform informațiilor oferite de reprezentantul său legal, nu mai există în prezent nicio șansă ca Elena Udrea să fie extrădată, dat fiind faptul că acum este mama unui copil ce va primi cetățenie costaricană, iar statul Costa Rica protejează copiii şi nu permite separarea copilului de mamă.

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, susține că nu mai există nicio şansă ca Elena Udrea să fie extradată, acum că a dat naștere unui copil. „Nu există nicio şansă să fie extrădată, pentru că fetiţa va primi cetăţenie costaricană, iar statul Costa Rica protejează copiii şi nu permite separarea fetiţei de mamă. Noi avocaţii vom continua demersurile şi sperăm să obţinem o soluţie de anulare a acestei decizii abuzive”, a declarat avocatul Elenei Udrea, conform News.ro

Elena Udrea a născut, joi, o fetiţă, așa cum a anunţat și Adrian Alexandrov, logodnicul fostului politician, pe rețelele de socializare. Acesta a susținut că proaspăta mămică se simte bine și că el abia așteaptă să-și strângă fetița în brațe. 

„Astăzi, ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, a scris pe Facebook logodnicul Elenei Udrea.

Elena Udrea a fost condamnată la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul „Gala Bute” şi se află în Costa Rica de la începutul acestui an. Fostul ministru apare de la încreputul lui iunie pe site-ul Poliţiei Române ca persoană urmărită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net