Avem un ministru plin de mușchi și cu 8 case

Ultima actualizare:

    Iată-l pe Ilan Laufer în ipostaze ”fierbinți”
Iată-l pe Ilan Laufer în ipostaze ”fierbinți”

Ilan Laufer are 33 de ani și este un tip plini de mușchi. Și i-a arătat în public ori de câte ori a avut ocazia. De astăzi, tânărul este ministru pentru Mediul de Afaceri, deși a absolvit Academia Națională de Educație Fizică și Sport din București.

Revistele dedicate bărbaților sunt pline cu aparițiile lui Ilan Laufer la bustul gol. Și nu doar ele, ci și rețeua de socializare.

Astăzi, în fața comisiei, bărbatul și-a ascuns trupul bine lucrat la sală sub un costum de fițe. Doar este celebru în lumea mondenă. Iar reacția pe care a avut-o în fața jurnaliștilor care au vrut să-l fotografieze arată că ține tare mult la imaginea lui.

”Cred că arăt îngrozitor. Am dormit foarte puțin”, a spus acesta.  

Și putem vorbi despre el ca fiind este unul dintre cei mai bogați demnitari din Guvernul Tudose. Deține o casă în Corbeanca, cu o suprafață de 803 mp, două terenuri intravilane în aceeași localitate, de 1.840 mp.

În plus, mai are șapte apartamente în București, cu suprafețe între 77, respectiv 105 mp, iar din închirierea a trei dintre ele, a încasat anul trecut peste 58.000 lei.

Tot atunci, a vândut un apartament, pentru care a încasat 113.000 euro.

Celebrul monden mai are un autoturism Mercedez Benz Clasa S și o motocicletă Yamaha, precum și trei ceasuri de lux, marcile Hublot (valoare declarata de 7.000 euro), Ulysse Nardin (6.000 euro) si Breitling (4.000 euro).

De asemena, Laufer are un cont deschis la BRD, cu sold de 31.100 lei, dar și un credit pe 20 de ani, de 250.000 de euro, luat în 2008.

Cum a făcut avere

”Mi-am dorit de mic să reușesc, iar faptul că mi-am dorit foarte mult, asta a fost cheia succesului meu. Îmi doresc să sprijin oamenii de afaceri din România, iubesc România. Voi avea audiențe câte două ore în fiecare zi și voi primi pe toată lumea. La 20 de ani am început să fac bani”, a declarat Ilan Laufer, care a spus că a început să facă avere din închirierea spațiilor comerciale.

Ce-l recomandă pentru acest portofoliu

Ilan Laufer a fost numit secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat pe 18 ianuarie, fiind coordonator al Direcției pentru Antreprenoriat și Programe pentru IMM. Inclusiv responsabil pentru Programul „Start-up Nation Romania”, o inițiativă acare urmărește înființarea a circa 10.000 noi companii și crearea a 20.000 noi locuri de muncă.

Este fondatorul companiei Retail Group și cel care a intermediat intrarea retailerului de îmbracăminte H&M în Romania, potrivit CV-ului transmis de minister.

El a mai lucrat pentru Guvern în calitate de consilier la Departamentul pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism în perioada 2013-2014, inclusiv în mandatul de ministru delegat în Cabinetul Ponta al fostului său șef, Florin Jianu.

În Republica Moldova a fost cunoscut drept partener oficial al omului de afaceri Alexandru Pincevschii, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Republica Moldova, președinte al holdingului "Elita-5", care activează în vânzări auto, imobiliare și comert.

Laufer este căsătorit cu Alina Laufer, fosta soție a cântărețului Jorge cu care are un copil.

Ilan Laufer a primit avizul pozitiv din partea comisiei și este, la această oră, cel de-al șaselea demnitar care a trecut fără emoții de senatori și deputați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net