Autoturism cu patru persoane, căzut într-o râpă în Bacău. Două persoane au murit, iar celelalte două au suferit răni

accident-isu-bacau.png

În accident și-au pierdut viața două persoane, iar alte două au fost rănite
Foto: ISU Bacău
Citeste tot despre: 

Accident grav în Bacău. Un tânăr de 19 ani și o femeie de 53 de ani au murit în urma unui accident produs duminică în județul Bacău. Mașina în care se aflau patru persoane s-a răsturnat în afara șoselei, într-o râpă.

Un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat, duminică, într-o râpă din judeţul Bacău, două persoane fiind resuscitate la faţa locului. Manevrele nu au dat însă rezultat, un tânăr şi o femeie fiind declaraţi decedaţi, iar alte două persoane au fost rănite. Accidentul s-a produs în satul Filipeşti, comuna Bogdăneşti.

Accident soldat cu doi morți în județul Bacau

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un conducător auto de 22 de ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 11, din direcţia Braşov către Oneşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din impact a rezultat decesul a două persoane, un tânăr de 19 ani şi o femeie de 53 de ani, şi rănirea conducătorului auto şi a unui pasager de 42 de ani", a anunţat Poliţia Judeţeană Bacău.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.Traficul se desfăşoară pe un sens de mers.

Loading...