AUR l-a exclus din partid pe deputatul Mihai Lasca. Este condamnat pentru vătămare corporală

Ultima actualizare:

    Deputatul Mihai Lasca a fost exclus din AURfoto: Facebook
Deputatul Mihai Lasca a fost exclus din AURfoto: Facebook

După retragerea sprijinului politic acordat Dianei Șoșoacă, AUR a decis să-l excludă pe deputatul Mihai Lasca. „A omis să prezinte că este urmărit penal și condamnat pentru vătămare corporală”, și-au motivat mai-marii partidului decizia.

„Excluderea dlui Mihai Lasca din partid. La momentul includerii sale pe listele de candidați AUR, Mihai Lasca a omis să prezinte conducerii partidului faptul că este urmărit penal pentru organizare de grup infracțional și este condamnat penal pentru vătămare corporală. Trecutul său de natură infracțională și comportamentul nesincer în raport cu colegii de partid îl fac pe domnul Lasca să fie incompatibil cu principiile și valorile AUR. Începând cu data prezentei decizii, domnia sa își va exercita mandatul de deputat în afara grupului AUR”, se arată într-un comunicat al partidului, transmis miercuri seară, 10 februarie.

Diana Șoșoacă a rămas fără sprijinul politic al AUR


    Diana Șoșoacă a rămas fără sprijinul politic al formațiunii AURSursă foto: Arhivă personală
Diana Șoșoacă a rămas fără sprijinul politic al formațiunii AURSursă foto: Arhivă personală

Senatoarea Diana Şoşoacă a rămas fără sprijinul politic al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR). Conducerea partidului a menționat care au fost factorii care au contribuit decisiv la această decizie. Potrivit acestora, faptul că Diana Șoșoacă a participat la o petrecere cu lăutari și a transmis totul live pe Faebook este un lucru incompatibil cu funcția ei de senator al României.

„Retragerea sprijinului politic acordat dnei Diana Șoșoacă Ivanovici, având în vedere că domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în Parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercita mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, precizează Biroul Național de Conducere.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net