Au violat o femeie până când au ucis-o

v14-actu-foto-2-2col.jpg

Violatorii au fost reţinuţi duminică
Citeste tot despre: 

Caz şocant! Au violat-o şi au lăsat-o să moară în câmp. O femeie, de 49 de ani, a fost răpită din ­curtea unui magazin sătesc şi dusă cu căruţa pe un teren viran. Autorii sunt trei tineri, printre care doi minori. Aceştia au fost reţinuţi.

Nenorocirea s-a produs pe 6 martie, după ce femeia abia terminase lucrul. Nu avea un loc stabil, ci muncea cu ziua prin sat. Potrivit anchetatorilor, în ziua aceea lucrase la proprietarul buticului din localitatea vasluiană Ghergheleu, iar seara a mers cu acesta la magazin ca să-şi primească banii.

În momentul în care a ieşit pentru a merge la toaletă, ea ar fi fost luată cu forţa de trei tineri, de 16, 17 şi 23 de ani.

Au urcat-o în căruţă şi au dus-o pe un câmp de la marginea satului unde au violat-o cu sălbăticie. După ore-n şir de chin, monştrii cu chip de om au abandonat-o. Victima a fost găsită după trei zile, din întâmplare, de o persoană care se afla în zonă.   

v24-actu-foto1-5col-11cm.jpg

Trupul femeii a fost găsit de criminalişti în câmp

“Trupul neînsufleţit a fost găsit pe 9 martie, la ora 14.00,  pe un câmp dintre localităţile Ghergheleu şi Iaz. În cauză au început cercetări pentru moarte suspectă. Ulterior, s-au pus în evidenţă elemente noi, iar cazul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

După ce au fost audiaţi mai mulţi martori, inclusiv patronul magazinului, oamenii legii au ajuns la cei trei suspecţi. Duminică au fost reţinuţi, iar ieri au fost duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Aceştia riscă până la 18 ani de închisoare.

Loading...