Au reînceput lucrările de reparații pe Autostrada Soarelui. Care sunt sectoarele în lucru și unde vor fi restricții de circulație

Ultima actualizare:

    Traficul rutier a fost deviat total de pe calea II pe calea I, pe sectorul București-Fundulea Foto: CNAIR
Traficul rutier a fost deviat total de pe calea II pe calea I, pe sectorul București-Fundulea Foto: CNAIR

Atenție, șoferi! De astăzi, 22 septembrie, au reînceput lucrările de reparații pe Autostrada Soarelui. Până la finele lunii noiembrie, pe sectorul aflat în lucru vor fi restricții de circulație.

Miercuri, 22 septembrie, s-au reluat lucrările pe Autostrada Soarelui. Se repară sectorul București-Fundulea, între kilometri 31 și 36, pe sensul de Constanța-București. Totul ar trebui să fie gata pe 30 noiembrie.

Astfel, pe perioada lucrărilor sunt instituite restricții de circulație. Mai exact, a fost deviat total traficul rutier de pe calea II pe calea I, cu reducerea vitezei la 60 km/h.

În plus, a fost închis parțial nodului rutier de la km 35, ce face accesul la și de la localitățile Fundulea și Nana, de pe sensul Constanța- București.

”Rugăm conducătorii auto să circule prudent și să respecte semnalizarea instituită temporar”, au transmis reprezenanții Companiei de Drumuri.

Lucrările au fost oprite pe Autostrada Soarelui pe 15 iunie

În 15 iunie, lucrările au fost oprite și restricțiile ridicate, pentru ca șoferii care au mers la mare în concediu să nu mai stea blocați pe autostradă. Dar, cum sezonul estival s-a terminat, șantierul a fost repornit.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau de pe www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net