Au dat 15.000 de euro ca să intre în România

4-5-actu-foto-baza-migranti.jpg

Aceştia sunt cei opt inşi care au încercat să fenteze grănicerii
Foto: Poliţia de Frontieră

Opt migranţi de origine asiatică, cu vârste cuprinse între 18 şi 37 ani, au fost prinşi joi, în jurul orei 22.30, de grăniceri în timp ce încercau să intre ilegal în România.

Nu s-au furişat, ci au sărit pur şi simplu gardul de protecţie. Au crezut că dacă este întuneric nu-i vede nimeni. “Poliţiştii de frontieră au descoperit trei chinezi, doi pakistanezi, doi afgani şi un indian, care au încercat să intre ilegal în ţară, evitând efectuarea controlului din Punctul de Frontieră Calafat”, anunţă autorităţile. Aceştia nu aveau la ei documente de identiate şi au mărturisit că au plătit unor călăuze de 15.000 de euro ca să ajungă în România şi de aici la Paris. Din cercetări a reieşit faptul că aceştia au plecat în urmă cu aproximativ o lună din Turcia şi au trecut prin Bulgaria, fiind ajutaţi de doi şoferi. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Trei cetățeni de naționalitate pakistaneză care încercau să iasă din România ascunși într-un camion cu mobilă, au fost prinși miercuri noapte de politiștii de frontieră din Calafat. Potrivit știrileprotv.ro, cei trei au fost trădați de bătăile inimii care au fost depistate de un aparat performant al Poliției de Frontieră

  • Dezvăluiri șoc ale ministrului Mediului, Cristiana Pșca Palmer la Digi FM. Autoritatile române au reusit sa opreasca la graniță 16 transporturi de deșeuri ilegale din Germania, Austria si Ungaria.

  • Pe aici nu se trece! Spun cu hotărâre trei bulgari îmbrăcaţi în costume de camuflaj, cu măşti şi bocanci, care îi vânează pe imigranţi. Ei patrulează cu cea mai mare vigilenţă la frontiera cu Turcia.

  • imigranti refugiati europa

    Analizând contextul internațional actual, reprezentanții Uniunii Europene se așteaptă ca anul acesta, în Europa să pătrundă încă un milion de imigranți. Principala cauză a acestui masiv aflux de refugiați este războiul din Siria, iar gardurile nu vor putea stopa afluxul imigraționist.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1