«Ați fost iubita președintelui Băsescu?» Ce i-a răspuns Elena Udrea lui Denise Rifai

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a fost prezentă în emisiunea lui Denise RIfaiFoto: Kanal D
Elena Udrea a fost prezentă în emisiunea lui Denise RIfaiFoto: Kanal D

Elena Udrea (46 de ani), fostă șefă a Cancelariei Prezidențiale în perioada 2004-2005, când Traian Băsescu era președinte, a răspuns mai multor întrebări despre acea perioadă, în emisiunea «40 de întrebări cu Denise Rifai», de la Kanal D. Ea a mărturisit că a fost extrem de fericită să lucreze pentru fostul șef al statului.

Elena Udrea a intrat în politică în anul 2004, fiind cadidat pe lista Alianței Pentru Dreptate și Adevăr,  pentru un loc în Consiliul General al Municipiului BucureştiPe atunci, primarul Capitalei era Traian Băsescu.

„Un bărbat foarte puternic. Un lider, categoric. Și în viața privată, și în politică, oriunde s-ar afla. Este genul de bărbat despre care știi că este puternic, cum îl vezi.”,l-a caracterizat Udrea pe Băsescu. Cei doi au devenit foarte apropiați de-a lungul carierelor sale politicie, iar de aici au luat naștere numeroase zvonuri despre natura relației lor.

"Traian Băsescu a fost cea mai importantă persoană din viața mea"

Prezentă într-o emisiune tv, Elena Udrea a vorbit despre cea a însemnat cu adevărat fostul președinte pentru ea. Denise Rifai a întrebat-o fără ocolișuri: "Ați fost iubita președintelui Băsescu?".

"Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și, de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta? Am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă.Traian Băsescu a fost cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Pentru că tot ce am realizat eu în cariera mea politică, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu. Deci este cel mai important om din viața mea, dar relația a fost una extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar, sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Basescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot”", a mărturisit fostul ministru al Turismului. Mai mult, Elena Udrea a fost întrebată și dacă dacă este adevărat că ar fi stat „cu fundul pe biroul președintelui”, după cum a declarat Adriana Săftoiu în 2015.

„Nu mi-aș fi permis să stau cu fundul pe biroul președintelui pentru că îmi doream să mă întorc acolo, în biroul ăla, ca președinte. Aveam prea mare respect pentru biroul ăla ca să mă așez cu fundul pe el. Și am prea mare respect pentru familia președintelui ca să îmi permit să stau în fustă scurtă pe biroul lui Traian Băsescu. Exclus ca vreodată să fi stat în fustă scurtă pe biroul președintelui.”, a mai spus ea, la Kanal D.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net