Atacat în trafic şi umplut de sânge

Ultima actualizare:

    Două mașini au șicanat în trafic o dubițăFoto: ziaruldevrancea.ro
Două mașini au șicanat în trafic o dubițăFoto: ziaruldevrancea.ro

Blocaje în trafic, urmăriri, geamuri sparte şi sânge! Nu sunt scene dintr-un film cu mafioţi, ci s-a întâmplat sâmbătă pe un drum naţional din Vrancea, în plină zi.

Pasagerii unei dubiţe din Vrancea au fost atacaţi de mai mulţi huligani, după ce au fost şicanaţi în trafic. Imagini de la grozăvie au fost postate pe pagina de Facebook de o tânără aflată în autoturismul atacat, iar din acestea rezultă că două BMW-uri şicanează în trafic dubiţa, iar la un moment dat autoutilitara este blocată, informează adevarul.ro. Cele trei persoane aflate în dubiţă sunt din Tulnici, iar la volan se afla tânărul de 22 de ani. Ei se întorceau din Focşani, iar pe drum un BMW le-a tăiat calea şi i-a împins de pe şosea. Apoi, în comuna Vidra, în faţa autoutilitarei Iveco şi-a făcut apariţia un alt autoturism BMW care a încercat să îi blocheze, iar o persoană a aruncat cu o lopată înspre maşină. ”Prima dată a încercat să îi blocheze şi i-au ocolit, apoi i-au urmărit cu cele două maşini până în zona unde se lărgeşte drumul şi sunt două benzi de circulaţie pe sens. I-au depăşit apoi prin dreapta şi prin stânga şi apoi au încercat din nou să îi blocheze. Când au încercat să îi ocolească, cei care îi urmăreau au lovit cu o bâtă şi au spart geamul lateral, iar cioburile l-au rănit pe şofer. Au sunat la 112 şi ne-am întâlnit cu poliţia la vreo jumătate de oră”, a declarat proprietarul maşinii, citat de ziaruldevrancea.ro.

Șoferul  dubiței a fost rănit la față
Șoferul dubiței a fost rănit la față

Şoferii celor două autoturisme BMW au rămas fără permis. De asemenea, atacatorii (din satul Burca, comuna Vidra) s-au ales cu dosare penale pentru lovire, distrugere şi alte violenţe.Nu este pentru prima dată când în zonă au loc acţiuni de acest fel. La sfârşitul lunii trecute, două clanuri din zonă şi-au reglat conturile cu bâte, pumni şi picioare. Ulterior, au fost reţinute şase persoane care au participat la scandal. Zona este cunoscută ca având un potenţial infracţional ridicat, acolo având loc descinderi regulate ale trupelor de mascaţi, scrie ziaruldevrancea.ro.

Atacatorii au spart geamul lateral cu o bâtă
Atacatorii au spart geamul lateral cu o bâtă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net