Ea e bomba-sexy de la Rutieră: «Aşa poliţistă să mă tot oprească»

Ultima actualizare:

    Crina Eşanu este una dintre cele mai frumoase poliţiste din Bucureşti Foto: Sever Gheorghe
Crina Eşanu este una dintre cele mai frumoase poliţiste din Bucureşti Foto: Sever Gheorghe

La doar 26 de ani Crina Eşanu şi-a făcut loc într-o lume a bărbaţilor. Pe un ger năprasnic, tânăra cu ochi albaştri şi părul bălai e la datorie. Dirijează traficul în intersecţiile aglomerate ale Capitalei, iar privirile şoferilor sunt aţintite spre ea. Unii îşi doresc să fie traşi pe dreapta ca să o poată admira de aproape.

În ziua în care ne-am dat întâlnire cu Crina Eşanu, aceasta intrase în tură la ora 6.00, iar peste 25 de minute se afla deja la un accident produs în cartierul Pantelimon de un şofer băut care fugise de la locul accidentului. Până a dat de urma lui, l-a dus la IML pentru recoltarea de probe biologice şi a întocmit raportul se făcuse deja ora 12.30. Acum, dirija circulaţia în intersecţia Şos. Ştefan cel Mare cu Bd. Barbu Văcărescu, din Bucureşti, deşi afară erau -4 grade şi un vânt care te îngheţa instantaneu. “De doi ani sunt poliţist. Aşa s-a nimerit. Am terminat Facultatea de Drept, dar nu am reuşit să intru în Barou şi nici în Magistratură. Asta se întâmpla în octombrie 2016, iar în noiembrie Brigada Rutieră a scos posturi la concurs. M-am înscris şi am luat examenul”, îşi aminteşte tânăra. 

Lui Mihai Gogan i-a făcut plăcere că  a fost oprit de Crina
Lui Mihai Gogan i-a făcut plăcere că a fost oprit de Crina

E sigură pe ea, are un trup de manechin, părul lung şi blond şi nişte ochi mari şi albaştri. Nu poate trece neremarcată. De cum coboară din maşină, şoferii sunt cu ochii după ea. “Unii mă fluieră, au impresia că locul femeii e la cratiţă, alţii îmi fac complimente, iar atunci când comit abateri grave şi îşi dau seama că nu-i iert încep să mă înjure”, ne spune Crina. În timp ce o însoţeam, a oprit doi şoferi: o femeie şi un bărbat. “Având în vedere că sunt blondă ştiu ce înseamnă să fii discriminată. O apreciez mult pe domnişoara pentru ceea ce face şi o respect”, ne-a spus Andreea Bozoi la controlul de rutină. Mihai Gogan o privea timid şi i-a dat actele numaidecât. “E drăguţ să vezi o asemenea prezenţă în intersecţie. Trebuie să recunosc că poliţista e foarte frumoasă”, ne-a mărturisit bucureşteanul care a fost lăsat să plece repede.

«Nu dau amenzi doar de dragul de a face rău»

Crina se declară un poliţist corect, care nu amendează doar de dragul de a le face rău oamenilor. “Dau avertismente şi nu întotdeauna le reţin permisul celor care greşesc. Analizez situaţia. Mi s-a întâmplat să dau de o şoferiţă care a luat-o pe contrasens, la Arcul de Triumf, şi mi-a spus că pe acolo era liber. E clar că femeia aceea nu ar trebui să mai conducă vreodată”, spune sexy-agenta.

Click! spune

Iat-o pe  sexy-agenta “în civil”
Iat-o pe sexy-agenta “în civil”

Crina Eşanu a devenit cunoscută după ce o tânără din Bucureşti a povestit pe Facebook cum a fost ajutată de poliţista blondă.  În timp ce se întorcea acasă de la serviciu, un individ i-a smuls telefonul din mână. S-a speriat foarte tare şi norocul ei a fost să dea peste Crina care se afla în mijlocul intersecţiei. I-a povestit cele întâmplate, iar poliţista a urcat rapid în maşină în căutarea hoţului. După câteva minute s-a întors cu telefonul şi cu bărbatul încătuşat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net