Așa arată noul Duster! Noutățile modelului Dacia care va fi comercializat din septembrie

dacia-duster_2.jpg

Dacia a prezentat primele fotografii cu Duster facelift
foto: Dacia
Citeste tot despre: 

O versiune restilizată, care aduce o serie de noutăți! Dacia a prezentat, marți, detalii despre noul Duster. Acesta va fi comercializat din septembrie 2021 în versiunile 4x2 și 4x4 și vine cu noutăți la capitolul design, dar și la consola centrală. Mașina va fi disponibilă și într-o nouă culoare: portocaliu.

“Spiritul de aventură și spiritul Dacia se regăsesc din plin în noul Duster. Vorbim de un model robust și accesibil, care oferă esențialul”, spun reprezentanții Dacia, conform hotnews.ro.

Iată principalele noutăți:

  • Din punct de vedere mecanic, marea noutate o reprezintă prezența cutiei de viteze automate EDC cu 6 trepte.
  • La interior, noul Duster dispune de acum de o consolă centrală înălțată, prevăzută cu o cotieră culisantă. Tot la capitolul noutăți remarcăm cele două sisteme multimedia și noul ecran de 8” precum și cutia de viteze automată EDC cu dublu ambreiaj.
  • Habitaclul este mai primitor și beneficiază de o tapițerie nouă, de tetiere noi și de o consolă centrală înălțată dotată cu o cotieră culisantă.
  • Printre noutățile importante se numără noul ecran de 8” și cele două sisteme multimedia.
  • Marea noutate o reprezintă apariția unei console centrale înălțate dotată cu o cotieră care poate culisa pe o distanță de 70 mm și care integrează un spațiu de depozitare închis cu volumul de 1,1 litri și, în funcție de nivelul de echipare, două prize USB accesibile pasagerilor de pe locurile din spate.
  • Vehiculul dispune în serie, pe toate nivelele de echipare, de un ecran pentru computerul de bord, de acționare automată a farurilor și de limitator de viteză al cărui buton, amplasat pe volan, este luminat pe timp de noapte.

  • Sisteme de asistență la conducere: detector de unghi mort (patru senzori cu ultrasunete detectează vehiculele în mișcare – inclusiv cele pe două roți – în zona de unghi mort. Dacă un vehicul se află în această zonă, un martor luminos LED se aprinde în retrovizorul exterior de pe partea respectivă), asistență la parcare, asistență la pornirea din rampă, sistem multiview (care cuprinde patru camere de filmat: una frontală, două laterale și una în spatele mașinii).

dacia-duster_3.jpg

Noul Duster va fi comercializat din septembrie 2021 în versiunile 4x2 și 4x4
foto: Dacia

Motorizări

Diesel: dCi 115, în variantele 4x2 sau 4x4, cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

Benzină: TCe 90 în varianta 4x2 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte. TCe 130 în varianta 4x2 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte. TCe 150 în varianta 4x4 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte. TCe 150 în varianta 4x2 cu cutia de viteze automată EDC cu 6 trepte.

Alimentare mixtă benzină-GPL

ECO-G 100 în varianta 4x2 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

Loading...