Aroganţă de interlop. Puşcăria nu e bai, Simota stă în Dubai!

simota1.jpg

Alin Simota, Dubai
Alin Simota se fotografiază liniştit alături de cămile
Foto: Facebook

Sfidează justiţia! Alin Simota, milionarul din Valea Jiului dat în urmărire internațională pentru a fi trimis la închisoare, se laudă pe pagina de Facebook cu luxul în care trăiește în Dubai. Polițiștii susțin că demersurile pentru aducerea sa în țară sunt complexe, neexistând un acord de extrădare cu Emiratele Arabe Unite.

Alin Simota a publicat pe reţeaua socială fotografii în care apare fie pe plajele din Dubai, fie în fața hotelurilor luxoase. În alte imagini, el se află în compania unor tinere, în cluburi, alături de cămile sau în magazinele orașului.

simota2.jpg

alin simota, emiratele arabe unite
Interlopul, într-un magazin din Dubai
Foto: Facebook

Simota a fost dat în urmărire internațională din ianuarie 2016, când Tribunalul Hunedoara a decis că mai are de executat un rest de câteva luni din pedeapsa de doi ani de închisoare, într-un dosar în care a fost condamnat pentru conflict de interese. De asemenea, e judecat în alte două dosare, pentru crimă organizată, evaziune fiscală, înșelăciune şi spălare de bani. 

Vezi mai multe imagini cu interlopul pe adevarul.ro!

Loading...

Citește și

  • Belgian Tanase

    Ruşine! Un interlop din clanul ţigănesc Tănase din Iaşi, urmărit internaţional timp de 9 ani, s-a întors în România, cu cursa de Paris, imediat după ce condamnarea s-a prescris. Venirea în ţară a lui Belgian Tănase a fost transmisă în direct, fără ca poliţiştii să se poată atinge măcar cu un deget de infractor.