Apel fals la 112: Un adolescent de 15 ani a susținut că este răpit. Cât i-a costat pe părinți

Ultima actualizare:

    Un minor a sunat la 112 și a susținut că a fost răpit și sechestrat. Gluma i-a costat scump pe părinții lui Foto: Pixabay
Un minor a sunat la 112 și a susținut că a fost răpit și sechestrat. Gluma i-a costat scump pe părinții lui Foto: Pixabay

Un adolescent de 15 ani a decis „să se joace” cu forțele de ordine din România, prinzând curaj după cazul mediatizat al Alexandrei Măceșanu, tânăra răpită pe care polițiștii nu au putut-o găsi în termen util pentru a o salva. Băiatul a „pus pe jar” poliția Capitalei după ce a folosit numărul de urgență 112 pentru a reclama faptul că a fost răpit și sechestrat într-o casă. Gluma lui i-a costat scump pe părinții lui însă.

Părinții minorului au primit amendă contravențională

Poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5 şi ai Secţiilor 17, 18, 19 şi 24 au demarat verificări duminică dimineaţă, 11 august, în urma unui apel la 112 în care o voce de copil, băiat, anunţa că a fost răpit şi închis într-o casă.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei transmis de AGERPRES, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au fost demarate şi verificările de ordin tehnic. Potrivit sursei citate, minorul a fost depistat în mai puţin de patru ore, spre disperarea părinților, care au primit amenda contravențională care poate ajunge și la 500 RON. „Toate forţele implicate, în mai puţin de 4 ore l-au depistat pe minor. Acesta, un băiat de 15 ani, se plimba împreună cu mai mulţi prieteni. A fost condus la secţia de poliţie, unde sunt prezenţi şi părinţii săi", se arată în comunicat.În acţiunea de căutare au fost implicaţi 26 de poliţişti, în sprijinul lor venind şi 38 de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti. Poliția condamnă astfel de apeluri false, având în vedere că în timp ce se mobilizează pentru rezolvarea presupusului caz, alte cazuri serioase pot fi puse în așteptare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net