Angajatul unei spălătorii auto din Capitală, lovit intenționat cu mașina. Șoferul e cercetat pentru tentativă de omor

Ultima actualizare:

    Foto: Arhiva Click!
Foto: Arhiva Click!

Un bărbat, angajat al unei spălătorii auto, a fost lovit de un autoturism în parcarea unui complex comercial din Bucureşti, şoferul fiind căutat de poliţişti.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, întrucât există date că fapta a fost comisă intenţionat, după cum se vede în filmulețul publicat de Digi24.

"Având în vedere faptul că din primele date reieşea că fapta ar fi fost comisă cu intenţie, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri", se precizează într-un comunicat al Poliției.

Șoferul a fost identificat

Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar anchetatorii au făcut cercetarea la faţa locului şi au fost audiate mai multe persoane. "În urma activităţilor investigative şi de cercetare penală a fost depistat autoturismul. De asemenea a fost stabilită identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului. Procurorul criminalist a dispus măsuri în vederea depistării acestuia, pentru clarificarea situaţiei de fapt şi de drept", a transmis Poliţia Capitalei.

 Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net