Andreea Cosma, condamnată la patru ani de închisoare

Ultima actualizare:

    Andreea Cosma
Andreea Cosma

Andreea Cosma, deputat PSD și fiica fostului președinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost condamnată marți la 4 ani de închisoare cu executare în primă instanță de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Decizia nu este definitivă.

Andreea Cosma a fost condamnată pentru corupție, fiind inculpată pentru infracţiunea de complicitate la abuz în serviciu în formă continuată, faptă care ar fi fost comisă în calitate de notar, anunță DIGI24.

Ea a fost trimisă în judecată 30 noiembrie 2015. În acelaşi dosar a fost deferit justiţiei și Florin Anghel, fost preşedinte al CJ Prahova între 2004 şi 2008.

„În temeiul art. 48, raportat la art. 297, alin. 1, Cod Penal, cu aplicare la articolul 309 Cod Penal, raportat la art. 132 din Legea 78/2000 și art. 5 Cod Penal, condamnă pe inculpata Cosma Andreea la pedeapsa de 4 ani închisoare și doi ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66, alin. 1, lit. a și b Cod Penal, pentru săvârșirea complicității la infracțiunea de abuz în serviciu, care a produs consecințe deosebit de grave (10.674.784 lei).În baza art.54 Cod Penal, aplică inculpatei Cosma Andreea pedeapsa accesorie în conținutul prevăzut de art. 66, alin. 1, lit. b Cod Penal”, se arată în sentința ICCJ.

Citește și: 

A cântat aproape goală, acum a intrat în parlament! Sexy PSD-ista are concurență

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net