ANAF publică lista datornicilor. Verifică dacă ești pe listă!

Ultima actualizare:

    Între 180.000 şi 200.000 de persoane fizice au datorii la bugetul statului sau la alte bugete publice, iar listele sunt finalizate şi vor fi publicate luni
Între 180.000 şi 200.000 de persoane fizice au datorii la bugetul statului sau la alte bugete publice, iar listele sunt finalizate şi vor fi publicate luni

ANAF publică luni lista cu toate persoanele fizice cu datorii de peste 1.500 de lei. Contribuabilii mari şi mijlocii au strâns restanțe de peste 6 miliarde de lei, iar cei mici peste 77 de miliarde de lei.

Între 180.000 şi 200.000 de persoane fizice au datorii la bugetul statului sau la alte bugete publice, iar listele sunt finalizate şi vor fi publicate luni, a declarat preşedintele Agenţiei Naţioanle de Administrare Fiscală (ANAF), Dragoş Doroş, într-o emisiune difuzată duminică la Digi 24.

Până acum, ANAF a publicat, în 3 mai, listele cu contribuabilii mijlocii și mari cu datorii neplătite la stat. Pe liste erau trecute 186 de companii mari cu datorii de 2,6 miliarde lei și alte 2.486 de firme mijlocii, care trebuie să plătească Fiscului 3,8 miliarde lei.

În 11 mai, ANAF a publicat o nouă listă cu datornici la bugetul de stat și la celelalte bugete publice, care cuprinde 144.829 de contribuabili mici și institutii publice cu restanțe mai mari de 10.000 lei la 31 martie 2016, valoarea datoriilor neplătite fiind de 77,1 miliarde lei (17,2 miliarde euro), din care 81% sunt considerate nerecuperabile de către Fisc.

“Această listă este o constrângere benefică și pentru ANAF, și pentru contribuabili. Pentru noi, pentru căavem ocazia să ne facem un bilanț și să ne curățăm datele”, a mai afirmat Dragoș Doroş.

Lista va fi publicată de ANAF aici.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net