Amendă record aplicată unui șofer vitezoman din Suceava! Bărbatul a încălcat Codul Rutier de 16 ori în aceeași seară

Ultima actualizare:

    Polițiștii i-au suspendat permisul de conducere șoferului teribillist Sursă foto: Ministerul Afacerilor Interne
Polițiștii i-au suspendat permisul de conducere șoferului teribillist Sursă foto: Ministerul Afacerilor Interne

Poliția Rutieră Suceava a aplicat o sancțiune record unui tânăr șofer de 20 de ani, care a comis numeroase abateri care contravin codului Rutier. Șoferul a încălcat prevederile Codului Rutier de 16 ori, iar conducătorul autoturismului va plăti scump pentru teribilismul său.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, bărbatul ar fi încălcat legea de 16 ori, între care viteză excesivă, circulând cu mai mult peste 100 de km/h în localitate, neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens. Polițișții l-au sancționat cu 20.000 de lei pentru nerespectarea regulilor de circulație, iar tânărul a rămas fără permis până în anul 2024. Întâmplarea neobișnuită a fost prezentată de către Ministerul Afacerilor Interne pe pagina de Facebook a instituției. 

"Permisul suspendat până în 2024...

Amendă de 20.880 lei...

Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a “beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava.

16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate.

O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.

Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva", a fost mesajul transmis de către Ministerul Afacerilor Interne. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net