Amănunte cutremurătoare ies la iveală în cazul tânărului din Dolj, mort de SIDA

Ultima actualizare:
Psihologul Ilie Marinescu
Psihologul Ilie Marinescu

Ce plan diabolic avea la doar 25 de ani: să infecteze cu HIV cât mai multe persoane! Bolnav de SIDA de mic copil, tânărul care a murit săptămâna trecută a vrut să se răzbune pe soarta nedreaptă aşa că şi-a propus să facă şi pe alţii să sufere. Şi a reuşit! Fosta lui iubită este seropozitivă şi zace acum pe patul de spital.

Îşi schimba iubitele ca pe ciorapi! Asta povestesc oamenii din Segarcea despre tânărul care a murit săptămâna trecută, bolnav de SIDA. Avea relaţii sexuale neprotejate cu multe tinere, unele minore. Însă după ce făceau sex, Marian Secu se purta urât cu ele, devenea agresiv şi le dădea afară din casă. Scopul lui era doar să ajungă cu ele în pat, să le transmită virusul HIV. Revoltător este că totul s-a petrecut cu acordul mamei, care ştia că fiul ei este seropozitiv de la vârsta de 3 ani.

Mai mult, când medicul de familie a încercat să oprească această tragedie, mama băiatului l-a ameninţat că îl dă în judecată. Astfel, ani de zile nimeni nu a ştiut de boala de care suferea Marian, iar victimele băiatului au făcut sex, la rândul lor, cu alţi bărbaţi, unii chiar căsătoriţi.

Totul până săptămâna trecută când Marian a murit, iar necropsia a scos la iveală boala lui. Spitalul din Segarcea a fost luat cu asalt de 40 de persoane panicate că ar fi putut fi infectate. Numărul acestora ar fi mult mai mare, întrucât, de ruşine, unii au preferat să meargă la clinici private. Până acum, o singură fată, ultima iubită a lui Marian, a fost infectată cu HIV şi este internată în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioasei din Craiova. 

"Inconştienţă sau răzbunare"

„Persoana odată infectată cu HIV şi descoperită de medici, suferă un dezechilibru sufletesc, moral şi social ceea ce atrage după sine stigmatizarea sau excluderea socială. Persoana respectivă, conştientă fiind de riscurile acestei boli, fie se izolează, fie, din cauza dezechilibrului psihic, adoptă un comportament de mascare a propriei traume şi încearcă să seducă persoane de sex opus pentru satisfacerea propriilor nevoi în plan sexual. Problema care se pune în această speţă este şi aceea a numărului crescut de persoane care au căzut pradă manipulării. Este vorba fie de inconștiență, fie de răzbunare”, ne-a spus psihologul Ilie Marinescu.


    Psihologul Ilie Marinescu
Psihologul Ilie Marinescu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net