Am găsit cea mai scumpă casă din București! Cum arată vila de 15 milioane de euro

candelabru-vila.jpg

candelabru
Vila din Capitală dispune de 15 locuri de parcare și de o panoramă superbă

Patru etaje, 15 locuri de parcare la subsol, trei lifturi, dintre care unul panoramic, şi terasă la ultimul etaj, cu panoramă de 360 de grade. Aceasta este, în câteva cuvinte, descrierea vilei de 15 milioane de euro din Bucureşti, cea mai scumpă casă scoasă la vânzare în România. Click! i-a trecut pragul şi îţi descrie minunăţia din sticlă, marmură şi beton.

Chiar şi în pandemie, mulţi oameni bogaţi se uită după proprietăţi luxoase. Cele mai scumpe vile sunt situate în Bucureşti, iar Click! a găsit, pe site-ul unei cunoscute companii imobliare, o veritabilă “regină” a locuinţelor exclusiviste. 
În zona Dorobanţi din Capitală se găseşte Vila Capo, cum se numea în perioada interbelică. Este un exemplu extraordinar de casă veche care trăieşte o nouă viaţă, după o renovare prin intermediul unui proiect deosebit. 
Casa are scări din piatră, ferestre cu tâmplărie din lemn cu aluminiu, pardoseli din granit şi travertin, bucătărie profesională şi loc pentru luat masa, birouri cu lumină naturală şi pereţi din sticlă, generator. Clădirea a fost renovată complet în 2013, cu elemente art - deco şi accente neoclasice. 

1_copy.jpg

Vila Capo, o casă veche care trăieşte o viaţă nouă

”Vorbim despre un imobil realizat cu materiale de calitate premium şi aflat la o distanţă de numai câteva minute de mers pe jos faţă de parcurile Kiseleff şi Herăstrău, pe o stradă cu trafic redus şi cu multă verdeaţă, într-un cartier exclusivist, plin de ambasade şi vile  - monument istoric”, explică Eduard Uzunov, managerul companiei Regatta. 
La demisol, casa are o bucătărie dotată cu tot ce este mai bun şi mai nou în domeniu. Fiecare etaj are propriile grupuri sanitare, iar la etajele 3 şi 4 sunt amplasate terase largi.
 Suprafaţa totală a imobilului este de 1.800 de metri pătraţi, cu un teren de 600 de metri pătraţi. Preţul acestei clădiri impresionante a fost fixat la 15 milioane de euro. 
Modul în care a fost renovată vila este unul aparte. Proiectul arhitectului Mario Kuibuş a câştigat prestigiosul premiu al specialiştilor la Anuala de Arhitectură.

Ce alte case de lux sunt în top

Dacă pe locul 1 se află Vila Capo, locul 2 în clasamentul locuinţelor de vis e ocupat de o proprietate cu o suprafaţă construită de 1.600 de metri pătraţi şi cu un teren de 700 de metri pătraţi, aflată tot în zona Dorobanţi şi evaluată la 8,2 milioane de euro. 

2_copy.jpg

Locuinţa aflată pe locul 2 dispune de piscină interioară

Potrivit reprezentanţilor Regatta, şi această casă este nou renovată. Clădirea dispune la demisol de piscină, baie de aburi şi saună, bucătărie, dormitoare, băi şi sală de cinema. 

3_copy.jpg

Locul 3 e ocupat de o casă de o eleganţă desăvârşită

Locuinţa are, la parter, living, sufragerie, birou şi terasă. La etajele 1, 2 şi la mansardă există mai multe dormitoare, fiecare cu dressing şi baie. 
Pe locul 3 se clasează un alt imobil „de Dorobanţi”, cu o suprafaţă construită de 1.300 de metri pătraţi şi cu un teren de 600 de metri pătraţi. Preţul este pe măsură: 6 milioane de euro.
Loading...