Alina Gorghiu a născut. Ce nume poartă cel de-al doilea băiat al politicianului

Ultima actualizare:

    Senatorul PNL Alina Gorghiu a născut luni seară (8 octombrie) un băiețel, cel de-al doilea din familiefoto: facebook
Senatorul PNL Alina Gorghiu a născut luni seară (8 octombrie) un băiețel, cel de-al doilea din familiefoto: facebook

Alina Gorghiu a devenit, din nou, mămică. Senatoarea PNL Alina Gorghiu a născut luni seară, 8 octombrie. Are un băiețel pe care îl cheamă Amon care a venit pe lume perfect sănătos.

Senatoarea PNL Alina Gorghiu (40 de ani) a născut, luni seara, cel de-al doilea băiețel al politicianului. Părinții, Alina Gorghiu și Lucian Isar, au ales numele Amon, scrie dcnews.ro, din surse politice. Pe 10 mai 2016 Alina Gorghiu a născut primul băiat al familiei, Noah.

Conform surselor DC News, băiețelul are peste 3 kilograme, este sănătos și este al doilea băiat de care familia Gorghiu - Isar este foarte fericită. Acum mămica are nevoie de refacere , iar după ce va ieși din spital va avea grijă, bineînțeles, de copilași.

Alina Gorghiu a mai născut un băiețel

Pe 10 mai 2016, Alina Gorghiu a mai adus pe lume un băiețel, Noah.

"Ştiţi că la Polul Nord, dacă mergeţi, o să întâlniţi un fenomen extraordinar: soarele de la miezul nopţii sau ziua polară. Dacă vremea e bună, soarele e văzut pe cer 24 de ore din 24. Cam aşa au fost primele zile cu gămălia mea de copil. Nu au fost zi şi noapte, doar zi. E sănătos, viguros, îl cheamă Noah! Iar eu învăţ că pot iubi mai mult", scria Alina Gorghiu, pe Facebook, în 2016.

Alina Gorghiu s-a căsătorit în secret cu Lucian Isar

Alina Gorghiu (40 de ani) şi Lucian Isar au devenit, în secret, soţ şi soţie, în ianuarie  2016.

Alina Gorghiu (40 de ani) şi Lucian Isar au devenit, în secret, soţ şi soţie, în ianuarie  2016
Alina Gorghiu (40 de ani) şi Lucian Isar au devenit, în secret, soţ şi soţie, în ianuarie 2016

Aşa au povestit pentru Click! apropiaţii unuia dintre cele mai discrete cupluri din politică. „Alina şi Lucian şi-au dorit să facă acest pas important pentru viaţa lor în mare discreţie. La cununia civilă au participat doar apropiaţii”, au dezvăluit surse din anturajul cuplului.

Preşedintele PNL şi-a oficializat astfel relaţia pe care o are de aproape trei ani cu economistul Lucian Isar (41), fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta.

Şefa liberalilor este la prima căsnicie, în schimb soţul ei a mai fost căsătorit cu Krisztina Kormoczi, o româncă de origine maghiară, care stătea mai mult la Londra. Lucian Isar a fost vicepreşedinte la Citibank România, iar apoi vicepreşedinte la Bancpost. Are studii de matematică la Universitatea din Bucureşti şi de finanţe-bănci la ASE, un master în matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago şi programe avansate urmate la Harvard. Acum e consilier la Banca Feroviară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net